Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, April 1, 2011

Surprise Untuk Mak Tersayang

Assalamualaikum.....

Inilah surprise party tuk birthday mak aku yang jatuh pada 26.03.2011 minggu lepas...nk kata surprise pun tak de lah surprise mana pun sebab mak aku dah pun tahu...nie gara² mulut adik bongsu aku si Wiyah tue lah....haish tak boleh berkompromi langsung...

Seperti kebiasaannye ktorang akan sambut famili je...tak de pun nak jemput² orang...nie planning adik aku Ain ngan Ceah...so memasing di berikan tugas lain²...aku kenalah pegi beli barang tuk masak....


Inilah kek yang adik aku Ain beli...sedap kek nie...rasa kopi blueberry....hiasan dia pun nampak menarik...

Combination warna yang cantik kat tepi² kek nie...adik aku dah mula berangan nak kan tema warna nie untuk dia kawin nanti...


Ktorang masak mee kari...walaupun aku yang mula masak mee kari nie tapi mak aku yang sudahkan dengan mengadjust rasa dan warna...aku tak penah masak sendiri mee kari nie..selalunye siapkan bahan je lepas tue aku blah...dasarkan anak dara nie....aku tak boleh buat keje kalau ramai² kat dapur...rimas...

Combination blue pink n white....

Sume jenis air dia panggil air teh...

Budak paling comot....kotoron degil kat baju ngan mulut...
Blogger Templates

10 comments:

ardinihumaira said...

SuhanAllah cantiknya kek warna tu kak... dni peminat pink biru.. aaa nak nanges tengok kek cemtu... semoga mak akak sentiasa bahagia & dikurniakan kesihatan yang baik, amin..

amal said...

tomotnye diaaaa ehehe..

selamat hari lahir mak zura! semoga sentiada dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Alhamdulillah ada anak2 yang sentiasa menyayangi dan menghargai dia :)

b a m b a m ' s said...

betol lar... kek tuh nampak cantik n sedappp..

melelehhh air liuq dennn..

sahromnasrudin said...

sedapnya kek..berbahagia fmly sdri kan..bagus tue..semoga senantiasa dirahmati Allah SWT

♥CIK SHA♥ said...

selamat hari lahir mak cik..semoga oanjang umur dan berbahagia selalu di samping anak2..

kim salam kat mak akak eh?^_^

Zura said...

thanks dini doakan tuk mak akak...combination colour yg mmg menarik dini...

Zura said...

thanks wani mendoakan kesejahteraan mak kite ye...dia mmg budak tomot...

Zura said...

ye CB...tambah 2 kali makan smlm...

Zura said...

insyaallah sahrom...itu yg di doakan sentiasa...

Zura said...

insyaallah sha akak akan sampai kan...