Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, March 31, 2011

Register Maybank2u Untuk Keselamatan

Assalamualaikum....


Nak masuk maybank2u sekarang nie dah lain..sebab dorang dah pertingkatkan security untuk website nie....so akan adalah gambar yang korang sendiri pilih bile korang sign in...macam aku...aku pilih bunga....kata ppuan..

Phase tue plak kena word yang kite ingat..tak yahlah panjang² menyusahkan je...macam aku prefer nama blog aku nie hah...senang nak ingat...korang kena pilih 3 soalan untuk korang jawab sebagai langkah² keselamatan...

>>>Cepat² register ye kawan²...
Blogger Templates

8 comments:

.: iEyLa :. said...

mesti diorg upgrade security sbb kes fake maybank2u tu kot..
instead of maybank2u.com yg 1 lagi tu maybank2u.yahoo.com..
be careful tau kak..kdg2 xprasan terclick..:)

toyolkiut said...

oh..
smpai skrg TK x konfiden lg dngn maybank2u ni..
mcm2 crita d dngr..
bimbang le..

Myra Jay said...

Itula kemarin masa MJ masuk M2u tgk diorang mntk password bagai.. Isau kalau2 nanti terlupa ha.. Moga pasnie M2U akan terus secure demi orang awam..:)

Zura said...

ish akak mmg beware bab tue ieyla..ish xberani nk suka2 click...tq sbb remindkan akak...

Zura said...

ye ke Tk...ntahlah so far gune bende alah tue alhamdulillah blm ade pape lg kejadian xelok lg..

Zura said...

erm...cume ada additional je MJ..tuk lg secure..tp xthlah ke tahap mana maklumat kite di jaga..

ieda said...

haaaaaaaa akak dah daftar tapi lum masuk utk appearance baru nie .. ekkeke

Zura said...

kena reister kak..ade menu register kat situ...