Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, March 28, 2011

Jatuh Cinta Pada Bekas Plastik Ini

Assalamualaikum.....

Semalam pegi bershopping kat Carrefour Kota Damansara....suka pegi sini sebab tak ramai orang..so nak parking pun macam rase sume kotak aku nak ambik..kahkahkah....tapi semalam ramai jugak orang...

Kalau korang nak tahu Carrefour Kota Damansara nie sebenarnya tak ramai pengunjung...nak pulak pada hari² biasa...tak tahulah ape puncanya...mungkin harga mahal ke...ntahlah aku pun tak kaji benda alah nie....

Bila cerita²...member aku yang lain pun suka pegi kat sini sebab utama..orang tak ramai..so nak shopping pun senang....tak payah berasak².....oleh kerana kakak aku nak guna voucher yang dia dapat tue yang dia ajak pegi sana tue...

Ktorg beli beras, nescafe instant aku pastue air...itu je....lebihnya saje tengok barang² lain...dok usha² harga...aku cm biasalah...pegi tempat coklat tapi macam tak de hati plak nak makan coklat...tapi aku memang tertarik dengan ini barang....

Haaaaah...nielah barangnye...bekas² plastik yang sangat comel...lock to lock punye bekas...memang cantik²...yang aku squrekan tue tersangatlah comel....eeeeeeee....geram...rase nak beli je...


Korang tengoklah harga dia...standard brand tupperware kan....tapi bende nie memang kedap udara...nampak solid....
Blogger Templates

20 comments:

ardinihumaira said...

akak... sama la kita. suka ngendap tupperware hehe

b a m b a m ' s said...

beli lar..kang leh kite wat party tupperware! ahhahahaha.. :D

Zura said...

padahal bkn gune pun dini...tp suke sbb comel sgt...

Zura said...

kahkahkah...party tupperware CB...cadangan bernas tue...

Joy said...

mmg comel n nmpk kemas. tp clip penutup tu mudah patah...or i ganas sgt kut..hehehhe

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, ziarahlah blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba travelling ke 45 buah negara.. :)

d_LA said...

mhl jugak yer..tp kalo berkenan sgt belilah 1..hehe

wahida said...

akak x penah gi Carefour KD...selalu terjah Giant KD je...mmg lately ni Carrefour x ramai org, tak tau apesal...

..nOj.. said...

mahalnye kan. tp mmg suka bekas2 gini. sebab memang pesen bwk bekal pg opis kan

~AmyLiana8886~ said...

tula nampak kemas je..

|| NaFiRaa || said...

suka jugak tengok dan beli bekas plastik.. sampai kat dapur dah x de tempat nak letak dh.. tapi bila dh geram..beli jugak.. muehehehe

amal said...

banyaknye bekas! kalo carrefour alamanda, hampeh, barang xdek huhuh

Zura said...

cepat patah ke joy..hehehe..selama gune okey je...u yg ganas kot...

Zura said...

salam kenal jhazkitaro...wow menarik 45 buah negara...:)

Zura said...

mahal dla...tp rasenye puas hatilah sbb nmpak solid..

Zura said...

carrefour KD je kak sy rase xramai org..

Zura said...

gune xpe noj beli..nie kes buat perhiasan je nie..

Zura said...

kema sn kedap udara amy...

Zura said...

itulah nafsu ppuan nafira...

Zura said...

pnah sekali je pegi carre4 alamanda..mase tue zaman bercinta..hiihihihi..