Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, March 15, 2011

Jawapannya Adalah

Assalamualaikum.....

Dengan segala hormatnya....sesi teka meneka telah pun tamat...click sini....sebenarnya aku saje suruh korang teka...dan kalau betul aku nak bagilah something...tapi tiada sapa dapat teka dengan betul...so aku bagi je terus jawapannya....

Sebenarnya aku nak beli lain tapi bila pikir barang aku tue masih elok so aku cancel kan...click sini...then kebetulan memang aku tengah mencari **** yang baru...itu yang terus usha kat FB....sebenarnya lama jugak aku nak memikirkan design yang mana....

Inilah jawapannya....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Handbag COACH....tinggi dah okey tapi panjangnya terlebih sudah...inilah yang korang kena terima bila beli barang guna online method....pape pun aku suka dengan bag ini...
Blogger Templates

14 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. cantek2!! mesti mahalkan~ kikiki

sahromnasrudin said...

wow...mesti mahal kan...apepun, kalau ia bermanfaat apa salahnya kan

Joy said...

ohh.. i ter lepas nk teka... dah rasmi lom ;)

Zura said...

xdelah nafira...sedang2 je harga dia...

Zura said...

sbb tue yg beli tue...tp xdelah mahal...besa2 je..

Zura said...

xpe lain kali ada lg joy...dah rasmikan tp xpakai lg g opis..

chugie said...

wow hand bag!!

Myra Jay said...

Cantik la beg tu....
Berapa RM ye??? :)

ardinihumaira said...

wow! kenan lak dni tengok.. nanti nak rembat gak tapi yang gred tut tut je sebab tak mampu dni nak beli yang ori... :D

Zura said...

wow jugak zie..hehehe

Zura said...

mmg cantik MJ..harga dia xsampai pun RM100...

Zura said...

ala dini...nie pun gred yg baik tp low qualitylah mungkin...sbb coach nie ada mcm2 jenis kualiti n gred...kalau yg high quality tue mmg akak pun xmampu nk beli...

Redbloodsnow said...

whoaaa! lawa lah hbeg coach tue. KOMPOM mahal giler. coach tueee...jeles. ahaha

Zura said...

xdelah mahal zie...below rm100 je..sesekali nk pakai barang mahal...br berbaloi keje..