Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, March 27, 2011

Kenapa Aku Tak Tido Lagi

Assalamualaikum....

Kenapa mata aku masih terbukak luas nie...sbenarnya tak de lah luas mana pun sebab aku tengah menahan sakit kepala yang dari semalam lagi nie....dah telan panadol 2 bijik pun tak jalan...nak kena suruh mak aku picit kepala sat kot...

Orang lain dah beradu melayan mimpi aku masih mengadap laptop dan menulis entry ntah pahapa ntah....sebab sebenar-benarnye adalah bila jam atas 12 malam...line internet kat umah aku nie clean n clear....

Aduuiii...semakin berdenyut-denyut plak sakit kepala nie...okeylah nak g tido...selamat pagi..eh eh dah pagi erk..rasa-rasa esok aku bangun..kepala aku dah baik ke erk..???kalau tak baik jugak...kenalah bermanja-manjaan sikit ngan mak...
Blogger Templates

8 comments:

d_LA said...

alaaa ciannye..migrain ek..get well soon dear

ieda said...

loor ciannya dik .. akak pun tidur lewat semalam .. ;))

Sharinginfoz said...

tidur jangan tak tidur penting tu

krole said...

bykkan mnum air ye wak~kmfrm ilang punye...okai~

~AmyLiana8886~ said...

lol kesiannyer..g r klinik sis..huhu

ardinihumaira said...

meh dni dodikan akak ye meh3 :D

p@kcikLie / mamadiana said...

jaga kesihatan..tidur kena cukup, semoga sihat n ceria selalu.

Redbloodsnow said...

samalah kak zura. td mlm pun zie tak leh tido gak :(