Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 4, 2011

Dapat Kad Jemputan Dan Lipstick Maybelline Free

Assalamualaikum....

Semalam balik je umah mak aku ternampaklah parcel nie kat meja computer....terus tengok nama..."eh aku punye parcellah"..."sapa bagi erk"...sebab aku tidak mengenali tulisan pada sampul tue...memang janggallah...

Lepas tue belek punya belek tahulah aku sapa yang bagi...Wan Khairul Norhaizan...panjangkan nama dia...hehe....dia anta apa erk...korang nak menyibuk tak....meh aku ajak korang menyibuk sama² ngan aku meh....

Jeng jeng jeng

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Lipstick with love letter...suka sangat warna lipstick nie...soft je kale dia....watershine lagi tue...plastic tue dah terbukak sebab adik² aku sibuk nak try...dorang pun suka sampai adik aku Izah ngan Ain nak mintak aku...ish mana boleh...kalau bende tue aku beli its okey kalau nak tukar tapi kalau pemberian orang aku kedekut sikit walaupun aku tak gunakan nya....selain tue Nor bagi aku kad kawin....

Nice kad kawin dia sebab very the simple...combination colour yang match sangat pada aku...


Ini jemputan kedua dari member blogger untuk aku ke majlis perkahwinan dorang...sebelum nie Cikgu Elis...sekarang nie Nor pulak...Nor nie bertunang tak lama...tahun lepas dia bertunang then minggu depan dia dh nak bertukar status....eloklah di segerakan benda yang baik kalau tiada halangan....tapi aku tak dapat hadirkan diri sebab pada tarikh nie umah aku ade sikit kenduri....ada orang nak datang...

Lipstick brand Maybelline....sebenarnya dulu pun aku guna brand nie...masa aku keje Jusco...tapi bila dah lama²....bibir aku tak dpat terima...nanti bibir aku jadi merah², bengkak, panas dan gatal²...sejak tue aku terus tak pakai lipstick...aku ada jugak try lipstick lain tapi still hampeh jugak...bile try lipgloss pun sama jugak...masih tak boleh...tue yang sekarang nie aku cuma gunakan versaline je....itu pun semalam try pakai....malam tadi dah naik merah² kat atas bibir...tp pagi nie aku berdegil jugak pakai...



Inilah hasilnya....soft sangat warna dia....suka sangat...kulit muka aku tak bape rata tekstur warnanya....hahahaha...bila masa plak aku jadi pakar kulit nie....kalau korang tengok ada sikit comot calitan kat bawah bibir...tue bukan warna lip tue tapi tue sebab bibir aku dah jadi merah²....macam mana nak make up tuk kawin besok nie....kang jadi cam bibir sosej plak kang...
Blogger Templates

12 comments:

zella y said...

wah...syukur dpt lipstick free...xyah nk beli..mahal juga tu...nice plak tu color dia... ;)

ardinihumaira said...

comella kaler tu kak :)

wahida said...

akak kalau carik lipstik pun suka carik kaler mcm tu...

Azueriena Norash said...

wahh bestnyer dpt lipstik....free lagii...azue pun alahan lipstick...tp biasanya azue akan pakai balm dulu...pastu baru sapu lipstick...so ok ler...x der merah2...carikk yg ader moist nyer lipstik ok jerkkk....

atty's said...

kty suka pakai lipstick silky girl atau maybelinne..

kalau kty pun amik kaler2 soft cenggitu gak..natural je.

Redbloodsnow said...

lawa lah kak kawen tue.

Zura said...

tp xleh nk pakai..uwaaaaaa...alergic..

Zura said...

kalau akak pakai comel x...hahhaha

Zura said...

suke yg soft2 kalernye kak..

Zura said...

yg ada moist..nti nk try cari...

Zura said...

xpnah pakai silky girl lg kty..sbb alergic kan..

Zura said...

mmg lawa n simple zie..