Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, March 19, 2011

Syabas Man

Assalamualaikum....

Kahkahkahkahkah...gelak tak abis lagi tengok Raja Lawak final malam tadi...gelak sakan aku tengok pembukaan malam tadi...mahunya tak gelak bila Johan meniru gaya Jamal Abdillah...siap nyanyi lagu orang tue lagi...

Dan yang tak tahan bila Zizan tengah joget² muzik berenti atas arahan Johan, langsung Zizan tak bergerak dengan kaki senget sebelah....pastue Johan menyanyi lagu Jamal...alih² Jamal naik pentas sambil menyanyi...

Pastue siaplah jemput Joe Flizzow ngan Altimate....dorang rappers kan lagu Ghazal Untuk Rabiah...tapi aku terpegun kejap ngan suara Jamal...memang power...boleh lagi tue dia tarik key tinggi..perrgghh...sedap je dengar...

Okey...peserta Raja Lawak yang berentap semalam Man, R2 ngan Balas...persembahan dorang memang buat aku gelaklah...tiada komen negatif dari juri atau sebab final so tak de guna jugak juri nak bagi komen negatif....

Sebenarnya pemenang dah pun kite dapat agak masa dorang showkan ranking undian tue...memang Man layak menanglah walaupun R2 pilihan aku....tapi agak terkilan sikit bila R2 tak sempat abiskan persembahan dan ayam berkokok masa juri bagi komen....

>>>Pape punRaja Lawak 5 nie memang bestlah...dengan pengacara yang memang kelakau...kalau tukar orang lain jadi pengacara sure Raja Lawak hambar...

Gambar dari portal Murai...finalist RL5...

Man pemenang RL5...dapat RM100,000.00...wow bestnya...sorang² plak tue dapat...
Blogger Templates

8 comments:

ardinihumaira said...

tahniah :)

Nida said...

sedihnya... Kak Nida tak dapat tengok.. :(

mommy twin said...

aku x berkesempatan menengok smlm.. tggu repeat lar nnti.. sure ari2 ade repeeat punye.. aku pun suke ngan R2.. tp man pun mmg layak.. aku suke gak..

~ain said...

nampak man nangis semalam.. nangis gumbira..

velasrizal said...

tp mlm tu diorg rushing sgt la.. pengacara xsempat nk melawak..

DUN Sarawak Bubar 21 Mac 2011 Isnin

emieysandra said...

jrang tgk RL ni, tp pnah la tgk persembhan Man ni, bersahaja jer..

thniah!
;)

Cikgu Den said...

sokong R2 jugak. tapi final aritu dorang tak berapa menyengat la.

d_LA said...

huwaaaaaa..dla terpakse tgu ulangan nak tgk sbb kat penang time tu..huhu..pepun thniah MAN !!