Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, March 29, 2011

Atas Nasihat Kengkawan Aku Dah pun Cashkan

Assalamualaikum.....

Tarikh last aku cash out kan 23.11.2009 then sekrang nie 29.03.2011....sebenarnya aku dah buat rule untuk cash outkan cheque aku...1st - RM100++, 2nd - RM200++, 3rd - RM300++ dan camtuelah seterusnye selagi ade nyawa...

Kesinambungan dari entry lepas --> Tunggu Masa Yang Sesuai...ala entry kat bawah nie je..macamkan jauh nau entry aku tue...okey...aku bertanyakan pendapat dari member² blogger sekelian untuk aku kuarkan cash nie...

Kalau dulu aku main suke² je tekan tapi alhamdulillah cheque dulu tak lama mana pun aku tunggu...ramai yang suggest aku tekan cash out tue sekarang sbb dah hujung bulan...dengan rasa bestnya aku pun dah cashkan duit aku tue...

Aku harap tak delah masalah apa² yang membawa kepada kelewatan aku menerima cheque kali nie...semoga selamatlah ko sampai pada aku ye cheque...janganlah ko jatuh longkang ke, terpijak tahi lembu ke atau terxcident plak...

>>> :) $$$$$ :)
Blogger Templates

18 comments:

onniey84 said...

wow zura dh cash out..mesti byk kn...hehe best2..oni nk simpan dlu ;)

Joy said...

lom blh cash out..baru ada rm25 ;)

man yusoef said...

huhu...sy mls nak cashout lagi...biar simpan jek dlm tu...huhu

~ain said...

zura.. kalau ain dah 3 kali cah out.. tapi, selalu lewat sampai 2 bulan gitu kot.. agaknya sbb cash out awal bulan kot kan.. hahah tapi, tak pe laa bukan kena kuar modal pun.. heheh

Zaidah said...

blum pernah cashout....

nur anis said...

wah bestnya..saya ntah bila boleh merasa macam tu..huhu..

Zura said...

yelah onniey...lately nie cm semput plak $$ naik..kuarkan jelah..

Zura said...

xpe joy...lama2 bolehlah kuarkan tue..

Zura said...

memule ingat mmg nak simpan man tp rase cm semput sgt naiknye..hehe...

ardinihumaira said...

yeay akak nak lanje dni pizza yahuu.. erkkk larikss ;)

Zura said...

ye la tue kot ain..xpe ain..lah nie dh th bleh kuarkan hujung bln..

Zura said...

xpe zaidah..satu ari pasti boleh..:)thanks zaidah bg komen..

Zura said...

xpe anis..hari tue pasti akan tibe..thanks anis bg komen..

Zura said...

hehe...mana nk lari dini...

Myra Jay said...

Hehee, bestnyer dah cashout $$$, leh belanja :)

Zura said...

waaaaahhh..ramainye mintak belanje...hehehe..kena buat contest nie...hikhikhik

Redbloodsnow said...

dah cash out ea. zie gak yg still tamak still gak nk nunggu 1K baru cash out..hahaha

so far dah RM600 :) Alhamdulillah. RM400 more to go

Zura said...

waaah...byknye zie...akak nye semput je naiknye...tue yg maleh nk nunggu..