Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, March 29, 2011

Ucapan Birthday Terkumpul Mac 2011

Assalamualaikum....

Bulan mac nie ramai betul birthday orang terdekat...terutama sekali famili aku...sesuatu yang sukar untuk di lupakan bila seseorang yang hanya sementara hadir dalam hidup aku...walaupun dah berapa tahun berlalu aku masih ingat lagi...hehehe..

Tue dah mulalah nak berjiwang-jiwangan tue...haisssh...my-ex pun birthdaynye jatuh pada bulan mac...susah kan nak lupa...nielah penyakit yang susah aku nak bendung....tapi aku mengingati tarikh itu atas dasar kawan je..tak lebih...

Mana boleh lebih² beb....orang dah berpunya....hak mutlak lagi tue....kehkehkeh....oleh kerana itu aku combinekan sekali ucapan aku untuk mereka² ini yang bermakna dalam hidup aku....sekadar wish je....

01.03.2011
Danish (anak buah - abang yang sulong)

Selamat hari lahir Danish...walaupun dah lama tak jumpe kan...mak ndak ingat lagi kat Danish...dah lama sangat tak jumpa dgn dia...dia pun dah darjah 5...adalah dalam 9 tahun....

************************************************************
08.03.2011
*a* (kawan lama)

Selamat hari lahir ye awak...semoga hidup awak sentiasa di redhai dunia akhirat...semoga berbahagia di samping keluarga tersayang....

************************************************************

18.03.2011
Ida (kawan sekolah menengah)

Ida..aku nak ucapkan selamat hari lahir...semoga hidup ko di berkati dunia akhirat....menjadi ibu yang sabar dan tabah...friend forever...

************************************************************
22.03.2011
Angah (abang nombor 2)

Selamat hari lahir angah...semoga hidup di berkati dunia akhirat dan temu jodoh cepat²...aminnnn...hehehe...

************************************************************

25.03.2011
Zairah (anak buah - abang nombor 3)

Selamat hari lahir Zairah...semoga membesar bagai johan...jangan nakal² tau...nanti mak ndak tak sayang...kehkhekeh....

************************************************************

26.03.2011
Mak kesayangan

Selamat hari lahir mak...semoga mak sentiasa sehat dengan jayanya....khamis nie ada surprise tuk mak dari ktorg...tunggu ye...hikhikhik...

************************************************************
29.03.2011
Alang (abang nombor 3)


Selamat hari lahir alang...semoga ceria² selalu...semoga hubungan kita terikat kukuh...aminnnn....

>>>Haaah...ramai nau plak...satu je nak tulis sebelum aku tutup entry nie...aku sayang kamu semua...
Blogger Templates

8 comments:

velasrizal said...

bestnye terima wishes yg banyak..msti meriah

Pelajar / Peserta Akademi Fantasia (AF) 9 2011

Nida said...

Happy birthday buat mereka yg menyambut birthday pada bulan ini.. semoga dilimpahkan rezeki dan dipanjangkan umur untuk beribadat kepadaNya..ameeeeen

AngahSayang2314 said...

wah ramai tul bulan tiga yer..apa pun epi bufday tuk semuaaa

Zura said...

sure meriahnye rizal..bleh smbut ramai2...

Zura said...

amin ya rabbal alamin kak nida...

Zura said...

mmg ramai angah...tue yg combine sekali tue..

ardinihumaira said...

epi bday buat mereka semua :)

Zura said...

tq dini..