Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 25, 2011

Dinner Di Tree Steak House

Assalamualaikum....

Semalam dinner kat Tree Steak House kat Paya Jaras...kedai western yang betul² tepi jalan besar...kalau mamai memang tak perasan sangat kedai nie...walaupun tepi jalan tapi ntahlah...bagi aku nie susah nau nak perasan kedainye walaupun dok hari² lalu paya jaras...


Ini air mango aku RM3.00....

Ini Chengal Chicken Chop RM9.90....selalu makan Chic Chop je yang kuahnya hitam tue...tapi nak try yang nie plak...not badlah rasanya...ada spicy² sikit...
Blogger Templates

16 comments:

lisa said...

nampak sedap...suke2...

b a m b a m ' s said...

meleleeehhhhhhhhh~! air liuqku~! =.=!

Mama Sohayl said...

Acik & family pun suka makan kat sini...Kalau teringin, sanggup datang mlm2 dari Shah Alam semata2 nk penuhi selera kami.. =)

Zura said...

bolehlah lisa

Zura said...

lap cepat CB...

Zura said...

pnah makan kat situ jugak erk...

Azueriena Norash said...

yummyyy....aii hanya bleh mkn chicken chop yg gravynya...sweet n sour jerk...yg lenlainn xblehhh

Ya ALya said...

ya pernah gak la makan kt situ....tapiya lagi suka western food kt ayemm burger paya jaras tu.....

ardinihumaira said...

lanje dni kak :D

myra anne said...

org sg buloh ke?? kte dok paya jaras~ huhu

Myra Jay said...

Sedapppnyer... :)
Nk makan jugak..hehee

Zura said...

laaa ye ke azuerina..alah ke..?

Zura said...

ayemm burger..kat mana tue Ya...?

Zura said...

mehlah turun sg buloh dini..

Zura said...

laaa..myra org paya jaras ke...sbnarnye dok kubu gajah luar..mesti tahukan kat mana..

Zura said...

g terjah sana MJ