Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, March 1, 2011

Mac

Assalamualaikum.....

'Hari nie hari ape murid²...???'
'Hari Selasa cikgu....'
'Hari nie bapeh ari bulan murid²...???'
'Satu hari bulan tiga cikgu....'

Kalau masa sekolah² dulu selalu je cikgu tanya hari apa...bape hari bulan....sebenarnya bagi aku yang bekerja kekadang aku tak ambik pot sangat pasal date...apa yang aku tahu hujung bulan 30 @ 31hb dapat gaji...hehehe....

Kekadang nak tulis date kat cheque barulah check kalendar....cepat sangat masa berlalu....kejapan je dah nak abis suku tahun pertama...ape pengisian aku dua bulan sebelum nie aku pun tak tahu....

>>>Alhamdulillah perkara yang aku pikir²kan telah selesai....untuk akan datang aku harus tabah menghadapinyaa....
Blogger Templates

14 comments:

wahida said...

akak pun kengkadang lupa tarikh, malas nak amek pot sgt...
tapi tarikh gaji x lupa lak...mcm mana tu?

Joy said...

kejap aja yea..dah Mac!

maszmadi said...

hah, baca blog zura, baru sedar dah masuk suku taun pertama dah kan.....

tahniah zura,
jemput tengok keputusan LD SDS yerk..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mcm kina x blh lupa la ..sbb kina yg buat gaji. hari² kena tgk kelender.

A N A K - A N A K K U said...

hahahaha...hope semuanya berjalan dgn baik....kita makin berusia...hahahah

ieda said...

masa cepat mencemburui kita kan .. aah bila time gaji ingat lakk ekeke

Cikgu Den said...

masa tidak menunggu kita...

Zura said...

hahaha...gaji harus di ingat..

Zura said...

a'ah...kejao je dh mac

Zura said...

terima kasih masz...menang jugak..

Zura said...

hehe...zura yg selalu tulis cheque pun kekdg lupe date...

Zura said...

makin berusia tp jiwa tetap muda..

Zura said...

cemburu tue tandanye sayang kak eida

Zura said...

kite je yg menunggu masa cikgu..sebab tue kite suke lengah2kan masa..