Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, March 29, 2011

Tunggu Masa Yang Sesuai

Assalamualaikum.....

Kalau aku push the cash out button tue bape ari lagi aku nak kena tunggu untuk dapat cheque....aku memang berhajat besar nak cash outkan earning aku nie tapi aku ada terbaca dalam blog sapa ntah...

Nak cash outkan pun kena pada masa yang suai supaya tak lama menunggu...sapa nak tunggu dapat duit lama² kan...korang tahu tak bile masa yang sesuai...??ke hentam keromoh je nak cash out kan...

Kalau dulu aku menunggu hanya 2-3 minggu je untuk dapat cheque (seingat aku lah)....tapi tak de lama mana pun aku menunggu...sebab dengar jugak mber lain ade merungut kerana terpaksa tunggu berbulan²...ke tengok kawasan erk..???...banyak soalan aku nie...
Blogger Templates

14 comments:

♥CIK SHA♥ said...

wahh..bestnye akak..leh la belanje saye..hehehe..

duit nuff saye tak naik2 pun..apatah lg nk cash out lagi la takbleh..uhuhu..

wahida said...

mesti gila byk earning ko ni..
akak x mampu lg nak cash outkan...huhu...
tapi ada baca dlm blog sapa ntah, kata dia kalo nak cashout kan, better amek ujung bulan gitu...tak tau sbb apa..

Zura said...

sbb semput naik nielah akak nk cash outkan sha..maleh lah nk nunggu...

Zura said...

xdelah byk mana kak..itu pun dh lama sy kumpul...lately nie cm semputlah naiknye..tue yg nk cash outkan tue..kalau hujung bln, that mean dh blehlah sy nk cashkan nie...hikhik..jari ku ini dh parkinson nk nekan nie..

|| NaFiRaa || said...

ramai yg suh cash out hujung bulan.. x lama sgt nak tunggu cek sampai.. dh hujung bulan nih.. cepat2 tekan eh..kikikiki

~AmyLiana8886~ said...

cash out je kak..sb nati bila tiba time dorang wat keje dorg akan proses la..amy dh 2 kali cash out tp xdela lama mana..bawah dr sbulan je...

ardinihumaira said...

tahniah kak! bulan ni dni tak de rezeki :)

Sharinginfoz said...

Hujung bulan apa lagi cash out, seronok kan

ieda said...

wah2 ... huhuh jgn lupe belanjee akak yerrr huwaaaaaaaaa :)

Zura said...

thanks sume atas idea n dorongan..kehkehkeh...nk belanje ape erk kak ieda..kihkihkih

Myra Jay said...

yup, mmg selalu org cakap nak cashout kena tunggu ujung bln.. so sesuai la..:)

Zura said...

tuelah MJ..sy br th..

Redbloodsnow said...

lanja mekdi nnti yek..macehh..haha KIDDING :P

Zura said...

ayam goreng nak..kihkihkih