Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, March 31, 2011

Kuatkan Iman Ko Zura

Assalamualaikum....

Pe lagi...brand COACHlah...kena big font sikit nama brand tue...ambik dr FB Haspina...

Lawa tak beg kat atas nie....mata aku terpanah abis tengok beg nie...hati aku sudah melekat terus untuk memilikinya...tapi macam mana ngan beg yang baru je aku beli awal bulan ari tue...tak kan aku nak tamak²...

Issshhh...tak baik tamak² zura...tuhan marah...abis tue cam ne erk...aku rase nak memiliki je ini beg...rase cam dah jatuh cinta yang amat sangat nie...ape kata beg aku tue aku bagi mak aku sempena b'day dia kan...lagi pun aku belum guna lagi...(senyum angkat² kening)...

Tapi zura ko tue dah over budget bulan nie...bawak²lah berjimat...karang hujung bulan ko nak makan ape...nak isi minyak kete ngan air ke...???aduiyaay...hati mahu tapi rase cam banyak halangan je nie...

>>>Tak pe zura...ada rezeki ko akan dapat...kalau tak de rezeki pasti ada hikmah di sebalik nye...sabar ye....erm...
Blogger Templates

13 comments:

.: iEyLa :. said...

hakhak..kelakar la akk ni..
beli kak..kang de org beli melepass..haha...

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. tutup mata rapat2 ek.. kikiki

chugie said...

sabo ra.. nanti mesti ada lagi yg lebih cun dan cantik.. ini semuanya nafsu belaka..

atty's said...

takpe zura..insyallah ada rezeki tu..
kty takat ni beg coach..dah dpt..tinggal nak beli purse..tp tutup mata dulu..nan ado baget

ardinihumaira said...

dni kena tutup mata dengan ikat tangan sampai hujung tahun nanti hehe. takleh copim sembarangan dah. :D

Joy said...

jgn terjebak..cepat2 tutup mata..hehhee ;)

velasrizal said...

huhu btol tu.. nafsu tu perlu control..

Peserta Maharaja Lawak Astro 2011

amal said...

hehe sabar-sabar... nak membeli belah kena pikir panjang. keperluan ke kehendak ehehe..

tapi... beg tu memang cun arr :D

@e_da said...

cantiknya.. apa salahnya sekali sekala reward untuk diri sendiri.. heheh

ieda said...

dik beli dik .. cantiknyeee beg tuuu .. huhhu akak x merasa lagi pakai beg mcm nie .. entah lahh .. bila nak beli tgk rege jadi down jer huhuh

tul lah org cakap kuasa membeli pada wang .. kalau x der duit , toksah berangan huhuhhu

toyolkiut said...

ohh..
nasib baik..
TK mmg kurang bminat dngn beg2 ni..

Cikgu Den said...

ohh beg. beg banyak2 nak isi apa. hehe. beg aku dah koyak pun, bila nak beli baru ntah.

Myra Jay said...

Caaannntttiiikkknyerrrr....
Tertambat rasa hatikuuuu juaaaa..
Berapa RM tu???? hehee