Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, March 22, 2011

Dah Lama Tak Main Bowling

Assalamualaikum.....

Waaaaaaaaaaaaahh...sungguh lama aku tak bermain bowling...satu sukan yang memang aku suka...dulu aku tengok Shalin Zulkiflee main masa Sukan Komenwel kat KL...tahun 1998 kot masa tue...ye ke....ntah aku tak ingatlah...

Tapi yang aku ingat sangat abang aku bawak aku main kat Fajar Kepong....start dari situ aku mula minat sangat main bowling...bila dah keje....kira senang jugaklah nak pegi main...sebab ada kawan yang sama² minat...

Tapi lah nie dia dah ade komitmen lain....ajak adik² aku...dorang tak minat plak...balikkan dorang pelik kenapa aku minat main bowling...ceh...ada je kawan yang nak melayan main bowling kalau aku ajak tapi tue lah malaslah nak kacau umah tangga orang...kehkehkeh...

>>>Selalu main kat U-Bowl OU...memang selesa main kat situ...
Blogger Templates

20 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..lain kali ajak ieyla jela kak...sure xde hal..hehe

Joy said...

dah lama jugak x main bowling..last yr ada la sekali...bowling tournament anjuran opis...hehehe..ke longkang pun ada ;)

A N A K - A N A K K U said...

poyos kacau umah tangga aku, x kacaupun ko ckp jer, set time aku sure on...hehehe

wahida said...

akak pun dah lama x main bowling..last pegi masa tahun 2000 dulu...giler lama kan?? huwaaa!!

ardinihumaira said...

nak men bowling gak :D

Amy Syaquena said...

dah lame x main bowling huhu..

saya_arief said...

baru sekali main bowling seumur hidup kami.
hahah.
:D

Firdaus Kasim said...

sy pun sejak habis study kt poli, langsung x men bowling dah.. hehe.. awk stay mana ekh?

Zura said...

hehe...bleh d pertimbangkan 2 ieyla..

Zura said...

ala joy..smlah kite...ke longkang je lebih...pastue sakitnye lebih...

Zura said...

hahaha...xkacau umah tangga ko ke mah..

Zura said...

thn 2k kak..lama giler..

Zura said...

lets go dini..

Zura said...

jom amy..kite buat gathering blogger untuk main bowling..hehehe

Zura said...

erm..mainlah lg...seronok..sure nk main byk kali..

Zura said...

ooo..ye ke..

sy stay sungai buloh...

velasrizal said...

i pn dh lama x men boling.. tetibe rasa mcm nk men je

Liverpool, Chelsea VS Malaysia Siri Jelajah Asia Julai 2011

Zura said...

waaahh...bleh jd member main nie...

Cikgu Den said...

nak main juga. tapi tak ada skill la.

Zura said...

belasah je cikgu jnji leretkan bola..haha..pastue pejam mata...