Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, March 30, 2011

Nak Translatekan Entry

Assalamualaikum....

Oleh kerana ada request dari Kak Wahida & Kina...aku bagitahu dalam entry nielah erk...tapi aku tak pasti kalau² sume orang ada kuar bende alah nie tiap kali online blog...sebab kalau aku online blog memang bende nie akan kejap² turun...

Selalunya aku click kat NOPE...tapi kalau korang nak gelak ngan alih bahasa entry korang...korang just click TRANSLATE dan otomatik akan di tukarkan ke bahasa english...pastue korang baca...sure gelak guling²nye...

Anak panah tue...click je kat kotak TRANSLATE.....
Blogger Templates

8 comments:

Joy said...

mmg..if di translate blh gelak guling2...;)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

zura..... anda di TAG!!

KLIK sini

ardinihumaira said...

meh kita translate :)

chugie said...

nanti aku try ek.. agaknye bleh ke gelak guling2 ek?

Zura said...

guling2 cm cite hindustan kan joy...kahkahkah

Zura said...

okey kina...nti zura buat erk..

Zura said...

jom dini..lepas tue kite gelak guling2 dr bukit ke bukit...

Zura said...

ko jgn gelak guling2 zie...ko tue dlm pantang lg..