Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 25, 2011

Smile Or Mesra

Assalamualaikum....

Aku pemegang kad minyak untuk Petronas ngan Esso...memang banyaklah benefit kalau kite rajin collect point untuk kedua² card nie....so far aku tak penah lagilah redeem point ngan barang...sebab bukan misi aku kan...

Keutamaan aku kumpul point nie sebab nak redeem minyak...time sesak² elok jugak guna...pegi kat kaunter cakap nak redeem minyak...so tak payahlah kuar cash...save sikit...tapi setiap point ade nilai² tertentu...

Semalam aku pertama kali menebus point aku dengan minyak kat Petronas....mata yang aku collect dan tak penah tebus 3652 point sejak tahun 2009...sebelum tue aku tebus Esso....point aku ada dalam 1600++ kot...kali ke-2 aku tebus guna Esso...



RM30.00 --> 3000 point...


RM30.00 --> 1500++ point

>>>Which better...??
Blogger Templates

14 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

alamak..saye pn xde gne kad2 ni..teringin gak nk try kan??tapi..saye tnye akak balik la..which better?huhuhu.. :p

atty's said...

mcm smile tu je lagi besh , sbbnya 1500=rm30

Zura said...

gunelah rossa...time sesak2 boleh redeem...rase2nye esso better kot sbb point tuk redeem myk xbyk gune...hehe..kalau yg lain xthlah..

ardinihumaira said...

dni tatau benda ni sebab yang boh minyaknye abah hehehehe <--dni dasar kedekut

sahromnasrudin said...

alamak..saya pakai bonus link shell la huhuhhhh

wahida said...

bagus jugak kan kalau ada kad mcm ni...mmg menbantu time2 sesak...

A N A K - A N A K K U said...

hahaahah.....aku selalu guuna smile jer tebus minyak...x taulak mesra pun boleh....ntah brplah point aku kan...camne nak tau erk? kalau smile kat resit leh tau

Zura said...

tuelah kty..esso lg jimat dr petronas..

Zura said...

nti dini dh keje dini kena buat sendiri tau...

Zura said...

erm..ape kelebihan bonus link sahrom..terase cm nk register je..

Zura said...

betul kak..manfaat sgt..

Zura said...

itu pun br skrg nie boleh mah tebus kat kaunter..kalau masa dia combine ngan real reward agak leceh sikit...

Myra Jay said...

Tak penah redeem pun lg.. Selalu isi je sua kad.. tgkla nanti2 kot.. :)

Zura said...

haaah...mesti dh byk point..