Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, March 29, 2011

Entry Aku Di Translate Ke English Version

Assalamualaikum....

Saje tertekan button bawah nie...tetiba entry aku telah di alih bahasakan ke BI...lawak plak aku membacanya...


Ayat yang buat aku gelak sorang² tapi kutahan jebat...kehkhekeh...inilah keburukan guna bahasa pasar...
  • macamkan remote entry nau me tue
  • to think i was at cashkan bestnye money i tue
  • i hope no matter what delah² which led
  • let me check ko ye fall into the ditch
  • on cow dung to terxcident plaque
Blogger Templates

14 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..nk jugak join akk gelak..hehe... ;)

krole said...

hehehe...lawaks jgk bce ngee~

~AmyLiana8886~ said...

hahaha..nakal la kak..

ardinihumaira said...

ngahahaa..
google translate sies lawak :p

amal said...

hahahaha kelakar gile.. yang part cow dung tu tak tahan ahahahaha

Myra Jay said...

MJ sebelum nie penah tertekan translate, tp masa tu baca blog kengkawan, seyes penin baca entry tu mulanya, last2 baru perasan tertekan translate..hehee

d_LA said...

hahaha..dla pun pnh men translate ni..mmg xleh thn baca..lawak habes..

sahromnasrudin said...

tu la pasal..saya removekan google translater dr gadjet sebab pasal mende nie la huhuhhhh

Redbloodsnow said...

wakakakaa....zie pun nk join jelak la. tunggang langgang jadinya bila bahasa pasar n BM di campur aduk then di computer generated kan ke BI..mmg klakar jd nya..kehkehkeh :D

Dinaz said...

penin mat/minah salleh membacanya...hehe.

Amy Syaquena said...

hahah lawak betul la..

wahida said...

hahahahaha....klakar giler...sumpah n3 ko neh buat akak ketawa terbahak2...
mcm mana nak buat translate tu dear, akak nak buat jugak...huhu...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ajarlah mcm ne nak buat...hehehehe

Awang Hafiz said...

hahahahaahahah, lawak2!