Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, March 14, 2011

Bila Dapat Drive Satria Neo Nie

Assalamualaikum.....

Kenapa aku snap gambar ini kereta....ini kereta Satria Neo...kereta kegemaran aku nie...suke sesangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat kat kete nie...mungkin sebab dia sporty tue yang buat aku tertarik kebabom kat kete nie...bila erk aku dapat miliki...tak dapat miliki dapat drive kejap pun jadilah...yang menariknya....plate kete dia bahagian huruf sama ngan kete kakak aku...bahagian number sama ngan aku tapi ade dua digit di terbalikkan...
Blogger Templates

16 comments:

zella y said...

hurm...saya pon suka satria neo ni tp xtau la bila mampu pkai...heheheh

~ain said...

ain suka jugak satrio neo ni.. dulu sebelum beli viva, memang pernah pertimbangkan neo ni.. tapi, cik abang kata neo ni mahal, tak cukup pintu pulak tu.. hhehehe

atty's said...

dulu masa anak dara kty tingin sgt nak pakai satria gti..tp udahnya tak kesampaian..huuhuhuhuhu

wahida said...

InsyaAllah, akan tercapai jugak hajat ko nnt....

Redbloodsnow said...

DA TGK SATRIA NEO YG TERBARU. PERGHHH! MENGODA GILER AH...HUHU

Joy said...

suka tgk neo color orange..sporty gitu

Zura said...

buat masa nie kite just tengok jelah ye zella...

Zura said...

uii..dh ade tanda2 akan ain miliki tue..

Zura said...

kena kumpul duit cm nie kty..

Zura said...

ntahlah kak..kalau tercapai alhamdulillah...dpt rase drive pun dh okey dah..

Zura said...

mmg menggoda zie..kalau letak ppuan sebelah akak rase xleh kalahnye..hehehe

Zura said...

sy suke kalaer meroon joy..cun..

ardinihumaira said...

kalolah ado orang nak kasi free kete ni kat dni :D

Zura said...

akak tumpang sekaki boleh dini..hehe

farra8979 said...

a'ahh.. sbb sporty yg cam cute jek keta ni kan.. ^_^

Zura said...

yup farra..