Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, March 10, 2011

Short Story Hari Ini

Assalamualaikum....

Bola Sepak :
Suka betul Malaysia layak ke sukan olimpik....dapat kalahkan Pakistan dengan aggreget 2-0....haah tuelah sapa suruh main kasar kat Malaysia ari tue...kan dah kalah....aku tak tengok pun match nie tapi dapat tahu dari berita Era.fm...adakah kegemilangan sukan bola sepak Malaysia akan bersinar balik macam zaman Mokhtar Dahari...?erm...

Mimpi :
Malam tadi aku mimpi best wooooo...aku mimpi aku dapat hadiah birthday dari member opis aku...sedangkan birthday aku lambat lagi...tapi dalam mimpi aku tue birthday aku dah sampai...hehehe..memang bestlah mimpi tue....lagi satu aku mimpi...duit 20 sen aku jatuh bawah drawer aku...aku pun kuis²lah nak ambik duit aku tue...bila aku kuis²....rupanya banyak duit syiling bawah drawer aku tue...aku kuislah semua....pastue aku kira² ada RM5.00 termasuk duit 20 sen aku yang jatuh tue....fuuuuhhh...best betullah...jatuh 20 sen dapat balik RM5.00...

Sakit Kepala :
Pagi tadi punyalah liat nak bangun...hujan plak tue kan...aduihai...asallah tak hujan masa cuti...tapi bila hujan nie bilik aku jadi sejuk sikit...tak delah panas macam 2 hari sebelum nie...sampai aku tido atas lantai tue....pagi tadi sakit benau kepala aku...alarm h/set aku dah bunyi banyak kali tapi nak bangun tue payah sebab sakit kepala....aku dah lama tak kena sakit kepala nie...rasa cam nak masuk lambat sikit tapi mengenangkan member aku tumpang aku so aku gagahkan diri untuk bangun....lawan sakit nie...
Blogger Templates

12 comments:

atty's said...

tahniah untuk malaysia..malaysia boleh.

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

saya rasa malaysia lum layak ke olimpik lg..baru lulus pusingan pertama..akan ada pusingan kedua..apapun, kiter doakan utk harimau malaya ya

saya_arief said...

nak pinjam panadol x..?
hahha.
;D

Zura said...

malaysia boleh tue slogan yg tepat..hhe

Zura said...

a'ahlah sahrom..thanks ingatkan...match nie penentuan tuk ke pusingan kedua kan..untuk layak ke olimpik...kite doa2kan je lah..

Zura said...

panadol boleh pinjam2 ke..nti dh telan nk kena muntah kan ke arief..hehe..

Sharinginfoz said...

tahniah buat Malaysia, belum layak lagi tapi baru aja lepas pusingan pertama,

AngahSayang2314 said...

ucapkan syabas pada pemain malaysia...yahhoooo....sama la dah pikir nak mc dah pagi tadi malas nak ke opisss

velasrizal said...

tp bengang mlm td xde live lak

Beza Bantal Murah Dan Mahal Dari China

Redbloodsnow said...

wahhh best² je yg dia mmpi ek..hehe. pape pun, tahniah utk malaysia :)

NaNaoSaKi said...

tahniah malaysia :) harimau muda mmg power..

zamz said...

best tul mimpi camtu..kalau betul lagi best hehe