Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, March 18, 2011

Smoked Turkey

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah...akhirnya aku dapat jugak makan subway...bukan makan kedai dia tapi roti subway...kalau sesapa suka makan jenis roti cam aku...memang kenyanglah makan roti kat subway nie...

Satu yang buat aku suke roti subway nie adalah isi sayur dia...aku suke sayur...bila makan berderap² bunyinya...fuuuhh...memang heavenlah orang cakap...kahkahkah...ape daaa aku nie...yang penting...aku dah lepaskan ngidam aku....

Meh kite tengok roti promosi ari nie iaitu SMOKED TURKEY....

Yaaaa..tue diaaaa...bungkusan subway ade di riba aku untuk di ngap....

Roti yang aku pilih jenis italian...

Mewah betul sayur dia...ada kobis, tomato, bawang, timun, cili hijau besar dan slice daging...
Blogger Templates

6 comments:

b a m b a m ' s said...

melelehhh ai liuq dennn..

sok nak cari subway lar..kekekeke.. :P

ardinihumaira said...

omg.. dni terliur kak.. pelisss.. nak sikit

Duit Online said...

Singgah blog ni.. Jom singgah sini pulak...

http://jom-janaduit.blogspot.com/

A N A K - A N A K K U said...

semua ko amik erk...hehehehe tp mmg puas kan

Miss Meen said...

Wah !!!! Terliur laa pulak hhhee ^_^
TQ f0r that inf0 hehhe ^_^ mcm neyh senanglaa nnt nak pilih hihihi ^_^
Kami org yg jarang makan hehhe

Myra Jay said...

Tingin nak try makan, tp belum penah nmpk kedai dia lg setakat nie:)