Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 11, 2011

207 Plak

Assalamualaikum....

Credit to Dina

Haaaah...asallah aku print screen followers orang lain nie...nape dengan ko nie cik zura...ada ape pada number yang di arrowkan tue....hehehe...kalau dulu aku post special entry followers Zie Redbloodsnow sempena followers dia yang dah capai 2007....

Kali nie aku post special entry untuk Dina sebab aku jadi followers dia yang ke 207....kan ada number 20 ngan 7 tue...aku suka dua² number nie....selalunya owner blog buat special entry tuk followers dia kan...tapi nie aku terbalik plak...

>>>Yang penting ade bende yang aku suka di situ...:D...click kat nama Dina korang akan terbang ke blog beliau...hehe...
Blogger Templates

10 comments:

Arief Arf said...

fuyyo ramai tu follower..heheh

Miecyber said...

Tahniah...



Tandas segera

decrewz said...

207? Mesti ada yang special kan?

ardinihumaira said...

wahhh betullah comel no tu ada kesinambungan :)

Zura said...

sikit2 lama2 jd bukit arief..

Zura said...

tahniah pd sapa nie mie..hhe

Zura said...

special..bday lah jai...nk hadiah boleh..kehkhekhe..

Zura said...

comel cm akak ke dini...kahkahkah...perasan btul..

Redbloodsnow said...

hehehe..tu ar. bagus lah kak zura ni. alert dgn number cantik di follower list blogger lain ^_^

a'ah ada persamaan jumlah follower weols :) suke number tu ea :D

Zura said...

hehe...psl nmber mmg akak alert zie...