Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, May 18, 2011

Asal Jadi Macam Nie Erk

Assalamualaikum....


Aku ingat online kat umah je jadi macam nie...ari nie online kat opis pun jadi macam nie...macam mana nak tengok sapa yang follow kan...macam mana nak follow korang balik...erm...sampai bila akan jadi macam nie erk...aku tengok kat blog kengkawan yang lain pun macam nie jugak....
Blogger Templates

18 comments:

atty's said...

blogspot ada masalah lagi ke..

d_LA said...

tu rrrr...widget follower x kuar lak kan..hope kejap je mslh problem ni..

PrincessHaNako said...

Sal pun hadapi mslh cmtu gak...

b a m b a m ' s said...

lor..ingat ko den sorang yooo.. kak zura pon samo kooo!! huhuhu

.: iEyLa :. said...

ermm...ce try akk remove then letak widget tu semula...

Ardini Humaira said...

dni ada nampak cemni gak kat beberapa blog lain... blog oh blog suka meroyan skang ni ye. huu blog kawan adik dni takleh bukak langsung dah seminggu tatau nape

[sutera kasih] said...

blogspot skrg mcm2 jak..hope cpt2 normal huhu

Myra Jay said...

Samala kita Zura, jadi camnie gak takleh nk follow :(

Zura said...

ntahlah kty..ye lah agaknye tue..

Zura said...

tuelah dla..lama2 kang payah nk follow org...

Zura said...

sume org pun cm tue kot sal..

Zura said...

a'ah cb..

Zura said...

dah okey dah ieyla...

Zura said...

tue lg sadis tue dini...seminggu xdpt bukak blog..mahunye meroyan tu...

Zura said...

under maintenance yan..harap2 okey lah pas nie..

Zura said...

tp dh okey dah...

Redbloodsnow said...

haaa happened to me gak aritu kak zura. nape entah. bengong jek kan..hehe

Zura said...

tp dh okey dh skrg nie zie...