Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, May 6, 2011

Zon 77 Komen

Assalamualaikum.....



Aku tambah lagi satu page untuk blog nie....sebagai menghargai pembaca² sekalian aku abadikan blog korang kat page nie....tapi ada syaratnya...nak tahu kenalah klik kat page tue...hehehe...idea datang tetiba...
Blogger Templates

20 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

zura...sebenarnya kwn kina yg suruh tanya.dia blogger baru. kina lak mmg x tahu nak buat. so kina tolong la dia.

kina dah register dia dkt nuff. pastu kina dah ikut step zura. kina dah add blog yg baru tue kat blog manager. tapi kan..kina tgk profile blog dia kan..still ada 1 je blog.

mcm ne mana yew.

maaf la zura..kina susahkan zura je.

Zura said...

ish xdelah susahnye...tolong menolong je kina...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

lupa nak bg tahu...sebenarnya sebelum nie dia dah buat blog yg baru tue dlm akaun lain. bukan url yg sama. sebab tue ke yg kina buat kat nuff tue x jadi?

maaf sekali lagi ..susahkan zura je.

Zura said...

xpe kina..

cikguden said...

apa syaratnya? nak cek la nie

aku suka coklat. Korang?

[sutera kasih] said...

ok, jap lg sy terjah hehe

maszmadi said...

owh ada column tu yerk.. huhu jauh lagik nak sampai nie..

Zura said...

kena ada 77 komen ke atas cikgu...br melepasi zon tue...

Zura said...

okey yan..

Zura said...

xpe masz..pelan2 kayuh...hehe

Myra Jay said...

Ooo ada zon komen 77 ye..:) Ok akan cuba berusaha keras..

ieda said...

ermmm adeh akak blur nie ..
ape tu dik .. x paham ??

Zura said...

hehe..thanks myra...

Zura said...

cm nie kak..kalau akak bg komen kat blog sy 77 ke atas..sy akan masukkan link akak dlm coloumn tue...

Arief Arf said...

mana nak tau total skang dah bape?
heheh

Zura said...

kat coloumn 'semangat aku' tue arief...

Redbloodsnow said...

WAHHH BEST NI. NK SKODENG AH APA ADA KAT ZON 22 COMMENTS TU..HEHE

Redbloodsnow said...

WHOAAA! x sangka zie at 1st place...hehehe. sekali tgk my overall comments adalah 99..wahh. tegar gak zie ngomen ek...hehehe

Psstt..zie ngomen iklhas taw. sbb mmg suka baca blog akak :)

Zura said...

skodeng zie..typo tue zie..77 bkn 22...:D

Zura said...

alamak terharunye zie...blogger glemer mcm zie suke baca blog akak..huhuh...terharu nie..