Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, June 3, 2011

Sponsored Post Tue Apa

Assalamualaikum....

Pagi nie bukak akaun nuffnang ade satu colounm baru...sponsored posts...ini berkaitann ngan survey dua bulan lepas....yang ada makhluk kecik kat right bottom kalau kita bukak akaun nuffnag....tapi bila tengok macam ade keje lagi je kena buat...tapi aku tak faham...ada sesapa boleh tolong...??


2 BE dah turun ME...tinggal satu je..

Blogger Templates

12 comments:

Myra Jay said...

Owwhh, maybe yg kita jawab survey nuffnang tu kot.. dah masuk ek RM1, Myra nya blom masuk lg...:(

b a m b a m ' s said...

x prnh dgr lak.. nak buka nuffnang lar kejap!ehhehehe

@e_da said...

zura cakap baru perasan la... apa tu ek..

Lin Azlina said...

lin pny pun dah masuk...

..nOj.. said...

ntah tak penah dengar gak tu

Ardini Humaira said...

dni pn tak faham gak ni kak. uhu..


p/s; sorry kak baru dapat online ni baru bw eehe..


kak.. dni da suh adik dni siapkan sarung hp tu. nanti dni poskan :)

Joy said...

ohh.. x perasan pulak..

NOOR FATIN said...

sponsor post? xde pulak. huhu..

dwaty said...

tak buka nuff lagi... cam malas je nak buka hikhikhi... tapi nak buka juga la...

velasrizal said...

i pon xtau apa benda ni

Tak Dapat Update Blog Sebab Ada Exam Tapi Trafik Mampu Mencecah 1192 Unique Visitors !

Redbloodsnow said...

zie dpt gak...hiks, alhamdulillah kan. we are among the luck 1000 :)

deqlis said...

tak tahu jugak pasal nie

Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI