Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, June 15, 2011

Kenapa Rabu

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY

Asal hari rabu je word nie mesti ada kat blog member...asal word nie kat blog dorang mesti ari rabu....sebenarnye aku tak faham kenapa dengan perkataan nie....ada sesuatu yang istimewa ke...aku tengok dah macam kempen plak....

Sungguh aku tak faham..boleh tak korang faham kan...sebab kenapa pilih hari rabu...nape tak ari senin ke , selasa ke, khamis ke, jumaat ke....wordless monday...sedap jugak sebab ari senin kan selalunya orang lemau nak pegi keje..hehehe..memandai² je aku nie...

Blogger Templates

26 comments:

A N A K - A N A K K U said...

RABU TUE MAKSUDNYA, DAH ALMOST DEKAT NGAN WEEKEND, SO ESOK KHAMIS, LUSA JUMAAT, DAN PASTU KITA CUTI...HAHAHA AKU SUKA RABU....;p

~ain said...

haha ain pun tak faham gak, zura!

tapi, macam catchy je bunyi wordless wednesday.. tapi kalau khamis typeless thursday...

jarang2 jugak buat.. kalau nak ngelat dari menulis panjang2, mmg buat wordless ni.. =)

sahromnasrudin said...

sy nak buat wordless gak tp tak reti...camne nak buat erk?? huhuhhhh

wahida said...

sbb dah sedap jadik WW..kalau hari khamis selalu blogger buat TT..thoughtful thursday....tapi aku tak pernah buat lagi TT tu...

maszmadi said...

MUNGKIN ARI RABU NI ADALAH PERTENGAHAN MINGGU..eh ter urup besar laks.. hehe

hari rabu ni kan hari tengah2 setiap minggu. ari snin n selasa baru nak warmup, ari rabu keje (tu yang x leh wat n3 pepanjang), ari khamis n jumaat dah stanby nak cuti... kan

haha, ok x??

Ra-kun lari-laRIAN said...

saya juga tak paham. kenapa rabu? yah...

ieda said...

akak pun x tahu kenapa pilih rabu .. pada akak hari2 same je .. semua ada agendanya :))

b a m b a m ' s said...

sbb BLUES dah amek MONDAY! hahahahah..

Zura said...

erm..ko suke sbb nk dekat cuti..

Zura said...

hehe...ingatkan ain fhm..sbb ain pun buat entry psl ww

Zura said...

buat entry biase je sahrom tp no penulisan yg berjela2..sesuai tuk org yg xde mood nk karang ayat panjang2...

Zura said...

ooo...ari kamis pun ada jgak erk..

Zura said...

tp kalau kat kelantan n terengganu xjd hari tgh2 masz..hehe...

Zura said...

hehe rian..sama2lah kite xfhm..

Zura said...

ya betul kak ieda..hari2 sama je..

Zura said...

a'ah erk..monday dh ade blues...

Myra Jay said...

Sama la mula tak paham gak, lepas tgk blog Zie td psl WW nie dah faham :)
Biarlah gambar menceritakan segalanya :)

Zura said...

tuelah myra...akak baca kat blog zie n cik sha br th ape maksudnye..

d_LA said...

dla pun x faham sbb tu x pnh buat..hehe..

M Fizan said...

haha sebabnya ialah huruf pendek akan jadi WW..kalau wordless monday kan jadi WM..omputeh suka ngan huruf sama..contohnya fantastic finish (ff)..sekian :)

#464..feel free to follow me too ^_^

Joy said...

suka wat n3 ww. mudah aja. buh pic sekeping ;)

Zura said...

sama lah kite dla..tp skrg dh th,.

Zura said...

thanks follow me..

Zura said...

erm..mmg mudah..

[sutera kasih] said...

mungkin sbb huruf depan sama kot 'W' hehe..cubalah buat kempen monday blues, sbb hari isnin mostly xsuka kan hihi

Zura said...

a'ahkan yan..kite practice nak buat entry monday blues..hehe