Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, June 28, 2011

Akhirnya GCBku Idamkan

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...rezeki Allah...dengan perancangan last minute Allah telah memberikan aku rezeki yang memang dah lama aku idamkan...chewaaaaah..macamkan teruk nau...hahaha...ngalahkan orang pregnant je....

Petang semalam tetiba adik aku ajak makan McD...ape lagi..pegi pekena GCBlah jawabnya....aku on je...tapi bila sorang² tarik diri...so kitaorang batalkan...aku pun angkat kaki baliklah umah kakak aku....

Tapi tiba di depan lorong aku terus belok ke kanan menghala ke Sungai Buloh...erm...on the way tue aku call lah adik aku ajak makan...so jumpalah kitaorang kat McD BRP...sebelah Petronas...



Meriah petronas nie...sentiasa ada je orang....


Waaah..depan mata dah CGB ku ini....



Ayam panggang yang sedap...adooiiii...seleranya aku makan tak toleh kiri kanan....hehe...

Blogger Templates

32 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

lepas gak ngidam ek, ehehhe :)

zella y said...

trus rs lapor plak tgk gcb ni...
ni yg gatal tgn nk call mc.d ni hahahhah

wahida said...

GCB mmg sedap nak mampus..antara burger yg aku suka selain dabelchiz burger kat mekdi tu...

patutnya GCB ni kena sentiasa ada, tak yah nak ikut musim kan...nyampah!!

|| NaFiRaa || said...

walawehhhh.. terus kecur air liur..sedapnye!!!

Ardini Humaira said...

uuu akak tak aci.. dni nak sikit.... nyum3333

cik_sna said...

nak jugak!

Zura said...

a'ahlah ieda..lepas ngidam..hehe

Zura said...

call je zella..nti mcd anta..

b a m b a m ' s said...

dah dpt dah kak zuraaa!! hehehe.. kita lom lagi.. ngeheheh

Zura said...

ntahnye..xyahlah buat musim...tp itulah strategik mcd kak..

Zura said...

dah abis pantang bolehlah makan nafira..

Zura said...

dah abis dah...nyum nyum..

Zura said...

ala dh abislah cik sna..

oya said...

mengidam juga..nak dinner tu la mlm ni

cikguden said...

nak satu...

Myra Jay said...

Sedap plak tengok gmbaq nie..
Nanti gaji nak makan gakler :)

ieda said...

ishhh x leh jadi nie .. huhu sok nak pi lah ! :)

[sutera kasih] said...

belum rasa lagi GCB yg ni :'(

sahromnasrudin said...

harus weeknd nie layan GCB hehehehee

wahida said...

dear, semalam dah pos gift, kalau sampai coklat tu nnt, terus masuk fridge dulu tau...mesti cair tu...huhu...

Zura said...

belanje akak oya..

Zura said...

dh abislah cikgu..

Zura said...

jgn lupe ajak akak ye myra..

Zura said...

jgn lupekan saya kak..hhehe

Zura said...

raselah yan...sedap..

Zura said...

harus sahrom..hehe..bkn wajib tau..

Zura said...

thanks kak wahida...kalau masuk mulut terus xpe ke kak...hahha...

Zura said...

nti adalah rezeki tue CB..

d_LA said...

sedap eh..x pnh lg try GCB neh..huhu..eh, GCB ke CGB..konpius dah dla ni baca

Zura said...

GCB lah dla..hhe..great chicken burger...

emieysandra said...

alahai..sdapnyer beger~

Redbloodsnow said...

adoiiii ngidammmmmmmmmmmmm!