Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, August 13, 2011

Akhirnya Ceritera Sate Sudah Berakhir

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah sesangat....semalam aku dapat makan ape yang aku ingin²kan sangat.....sangat bersyukur pada Allah atas nikmat yang di berikan kepada aku semalam.....selain tue jugak aku dapat merasa laksam kegemaran aku...alhamdulillah...2 in 1 aku dapat rasa.....

>>>Walaupun beli tak banyak tapi nikmatnya macam makan 50 cucuk ko....sangat nikmat...


Dah nampakkan lidi yang mencucuk tue.....nape aku tak snap gambar sate tue...sebab bulan poselah...hehe...nanti korang terliur...tak baik kan (padahal malas).....

~ zura ~

30 comments:

~AmyLiana86~ said...

lar akak nie..tetiba rasa nk makan satay..huhuhu

Nida said...

Sedihnya... uwaaaaaa.. teringin nak makan sate... tapi taknak buat sebab klu buat tak sedap, nak beli sini takde jual.. uwaaaa (sambung nangis)

amal said...

Alhamdulillah dapat jugak yang diingini ye. Wani malam ni nak berbuka dengan satay. Tapi takleh nak makan satay ayam pasal tetiba alergik plak huhuhu

shameel Iskandar said...

Bestnya mkn sate. Sy pun dh lama x mkn sate. Zura pun suka laksam yer. sy kalau balik kg kt kelantan barulah jadikan laksam sebagai sarapan

d_LA said...

jemputlah beraya rmh dla..kat rmh dla tiap2 tahun ada satay..hehe..boleh mkn byk2..

'rudy Tensai' said...

sy pn ade cite pasal sate... hahahaha
bgs2 xpyh tnjuk sgt sate tu.... emosi nnt... haha

♥CIK SHA♥ said...

sedapnye sate!!

[sutera kasih] said...

nasib baik akak memahami jiwa puasa..bgs tu xyah snap rupa sate,nnti sy nanges hehe

Ya ALya said...

alhamdulillah....syukur....

Zura said...

okey amy..kalau nk makan belanje akak tau...:)

Zura said...

erm...xpe kak...balik malaysia nti makan puas2 tau..tp bape lama lg lah ye kak nk makan tue..

Zura said...

nape plak nie..nie mesti pembawakan budak erk..??

Zura said...

suke sesgt laksam shameel...buat makan pagi...erm..

Zura said...

oo..ye ke dla..kalau dekat mmg dh terjah umah dla...hehe...

Zura said...

hehe...emosi yg baik2 xpe rudy..

Zura said...

nyum nyum sha..:)

Zura said...

hehehe..jgn nangis2 yan..

Zura said...

alhamdulillah ya..mengalahkan org mengandung je kan bunyinye..

Eyka said...

nak cri satay gak laa petng nii!! yeahhh! :)

Miecyber said...

Kadang kadang makan sate lepas Terawih..

ieda said...

akak pun berbuka satay last week dik di kg .. memang nikmat ! :)

.izzati liyana. said...

even tak nampak gambar pun, tibe2 teringin nak makan satay. huhu.

Zura said...

cari eyka..nti boleh bg sini sikit...

Zura said...

miecyber-kadang2 tue okeylah..nie jarang2..

Zura said...

wow..mesti makan ramai2 kan kak...

Zura said...

itulah kuasa tarikan sate...

zh-ena said...

sate fov mak aku jugak..bulan nie tak mkn pun lg

Zura said...

jgn lupekan aku naaaaaa....:D

Myra Jay said...

Satay memang sedap.. :)
suka jugak..heheee

Zura said...

jom belanje akak myra...hehe