Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 1, 2011

Dapat Hadiah Top Pengomen

Assalamualaikum.....

Hari Jumaat yang mulia aku telah menerima satu rezeki dari seorang hamba Allah ini.....heppy rasa hati aku....pertama kali dapat hadiah dari seorang blogger nie....aku memang selalu masuk blog dia bila dia update cite terbaru.....

Pertama sekali aku suka tengok lukisan dia....sebab dia pandai melukis....lukisan dia pun cantik² belaka....empunya diri tak bagi aku buat entry pasal hadiah yang dia bagi...dia cakap bagitahu je sudahlah....tapi aku tetap nak buat entry jugak untuk dia...

Nak tahu sapa yang bagi meh klik Lady Dyla.....ape hadiah dia bagi meh tengok kat bawah nie....hadiah dari Pulau Langkawi.....


Kad ucapan yang comey ngan lukisan dari Dyla sendiri....yang burung lang tue FM kot sebab aku cam konpius sikit ape bendenya tue...tak pulak aku try lekatkan kat peti ais....ada coklat...daim, toblorence, hersey's ngan lagi satu tue coklat ape ntah....bukak² je terus makan....kongsi ramai².....

Haaah...nie lah kad ucapannya...Dyla ucapkan Selamat Berpuasa.....terima kasih bebanyak Dyla....suka hadiah Dyla bagi nie....

~ zura ~

8 comments:

Myra Jay said...

Tahniah kak... :)
Sedapnyer makan coklat ;)

sahromnasrudin said...

selamat berpuasa...
wah!!! kita dpt mende yg sama la....mmg sejibik heheheee

NM02 said...

selamat menyambut ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keimanan dan tanpa halangan. insyaAllah..

Zura said...

sedap sbb dpt kongsi2,,,

Zura said...

heehehe..tue lah..

Zura said...

selamat berpuasa jugak NM02...

[sutera kasih] said...

wahhhh bestnyerrr dpt coklat yummy2 hehe

Zura said...

dan2 tue jugak abis yan..