Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 15, 2011

Kelebihan Bloglist

Assalamualaikum......

Terima kasih sesangat pada Mknace dan Kina...nak tahu sebab apa..??sebab kawan blogger aku nie telah sudi meletakkan dua blog aku dalam bloglist dia....terima kasih sesangat...kekadang kita memberi priority pada blog utama je....

Pentingnya bloglist dalam blog kite untuk memudahkan kite mengikuti cerita kawan-kawan kite dari masa ke semasa....separuh blogger mengklasifikasikan blog member mengikut citarasa memasing dan tujuannya....

Di mana blog kita berada ia adalah satu penghargaan pada diri kita....tak kesahlah dalam kategori mana pun....sudah berada dalam senarai pun itu sudah cukup....rasa di hargai....terima kasih pada kawan-kawan yang lain jugak sudi senaraikan blog aku dalam blog korang....

Sebagai contoh....dalam blog Amy Lyana...dia klasifikasikan blog aku sebagai teman sejati.....blog Qamarguys plak...blog aku antara yang tersenarai dalam bloglist dia....sedangkan dia punyai ramai followers....Princess Hanako sebagai 'Hanako love them'....antara blog terpilih....

Sebenarnya ada lagi tapi ini sekali imbas je....aku sekadar ambik secara rambang je....pape pun terima kasih tak terhingga pada korang yang sudi menyenaraikan blog kecik nie dalam blog korang...itu satu penghargaan untuk aku... :)


Ini dari blog Kina....mintak izin printscreen ye Kina...


Ini dari blog Mknace...mintak izin printscreen ye...

~ zura ~

16 comments:

.: iEyLa :. said...

;) bloglist da xde..t nak buat blk la..hehe

♥CIK SHA♥ said...

kat belog saye pun ade..saye tulis ~Kak Zura~ ehehe..

b a m b a m ' s said...

blog kak zura pon ada dlm bloglist kita.. under perempuan kachak! hik3..

ieda said...

ya suke mcm nie .. tapi akak x sempat nak asing2 kan .. pada akak uols semua blogger kesayangan akak .. soo x mo asing2kan :))

Myra Jay said...

bETUL TU KAK, BILA TENGOK BLOG KITA ADA DI BLOG SESEORANG, RASA TERHARU DAN BANGGA KAN :)

@e_da said...

bloglist mmg berguna.. org lain pun akan singgah boleh tgk blog kita

NM02 said...

ada bloglist senang nak pantau n3 terbaru kekawan

Zura said...

buat eiyla..blog akak kena ada tau...hahaha...gurau je..

Zura said...

a'ah sha..akak tahu tue..hehe..

Zura said...

golongan perempuan kachak gitu CB..nakal..

Zura said...

yup kak..sbb tue akak tgk b/list sy ada 4...tuk mber alam maya sy xreti nk seperatekan..

Zura said...

tuelah myra...sbb tue akak buat entry cmnie tuk say thanks kat sume followers...

Zura said...

menyelam smbil minum air...

Zura said...

itu lah caranye..xkan nk taip add blog plak..bkn kite ingat sume pun kan NM02..

Ardini Humaira said...

blog akak pun ada di VIP punya blogslist dni hehe

Zura said...

a'ahlah...terlepas pandanglah dini...buat secara rambang je nie...pape pun thanks a lot..