Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, August 20, 2011

Sapa Bagi Aku Kad Raya Pertama

Assalamualaikum.....

Semalam aku dapat kad raya yang pertama dari seorang kawan alam maya nie...orang sabahan bah...hehe...jauh kan terbangnya....kad nye comel sangat...terima kasih Yann....sebab jadi orang pertama send kad raya....

Bukan senang nak dapat kad raya zaman sekarang macam nie....orang tak lalu nak bagi kad raya dah....bagi sms je....senang murah dan cepat....terima kasih Yann...akak seronok tue dapat kad raya...teruja...hilang sikit rasa rindu nak dapat kad raya...hehehe...



Cantik tulisan dia...bulat²....sapa tak kenal Yann jom terjah blog dia...aku tak ingat bila kalanye ktorang jadi rapat....

~ zura ~

18 comments:

Myra Jay said...

Wahhhh bestnyer dapat kad raya...

Tahniah ye kak :-)

~AmyLiana86~ said...

bestnye...amy pun kenal yann nie..hehe

Zura said...

kad raya pertama myra..

Zura said...

hehe...amy kan kawan baik dia..

saya_arief said...

wah..seronoknya dapat kad raya..
:D

Sharinginfoz said...

saya pun dapat satu dari boss, he he he

Lana~Bulu said...

Tahniah,
nanti gantung kad raya tu ok..hee
teman dapat gak tapi kebanyakkannya dari non-muslim lah pulak..hhmm

NahDaTuLIzaH said...

Da boleh gantung kad raya...huhuhu

d_LA said...

wahhhh..best..skang mmg ssh nk dpt kad raya kan..hehe

Ya ALya said...

akhirnyer dapat sudah kad raya....heehehehehhe

velasrizal said...

wah tahniah.. ku xde awek sudi anto kad hihi

Ardini Humaira said...

dni pun dapat juga. daripada kf hehe

sahromnasrudin said...

baru dpt satu dr membe blogger..tak sempat bt entri khas utk dia lg..tahniah ya dpt kad raya tue...

.: iEyLa :. said...

wahh..nk kad raye jugak!!!hihi

psstt: kak..need ur opinion..nk g ke x interview??

http://ieyla.com/2011/08/macam-mane-nak-wat-ayat-ni/

dhiera said...

best ye~saya pun dapat kad raya yang pertama dari rakan blogger jugak~

ieda said...

bestnya dik dah dpt kad raya ! :)

zh-ena said...

ra bila nak bg kad raya kat aku nie hehehehhee

[sutera kasih] said...

aduhh segan pulak saya..lama dh kita kenal kak sama dgn amyliana :)

kwn2 yg lain jgn kecik ati pulak sy tak bagi kad raya..Insya'Allah ada rezeki lebih saya bagi benda lain pulak yerr ehehe