Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, August 24, 2011

Ceria Sebab....???

Assalamualaikum....

Pertanyaan keramat dari korang....

Pagi tadi memang mood aku cerialah....seceria matahari lah orang kata....mahunya tak ceria bile benda kedua yang aku rindukan masa raya nie....dapat jugak aku lepaskan kerinduan tue....nak tahu ape dia...pepagi lagi dah dapat duit raya...hikhikihik...

Duit tue nilai dia besar jugaklah....kalau bagi mak aku...cukuplah sekadar pegi pasar malam...abislah duit tue...tapi tak payah bagi mak aku....aku pun pandai abiskan...hehe...alhamdulillah dengan rezekiNya....

Lagi satu....sepatutnya aku mula bercuti raya ari isnin....tapi tadi member aku bisik² kat aku....kemungkinan besar bos ktorang akan bagi cuti ari sabtu nie....yipppiiieee...bestnya....tapi...bila² je dia boleh tarik balik.....

Itulah bahayanya kalau tak kuarkan memo....mintak² jangan lah orang tua tue ubah fikiran....nak pesan ngan korang....jangan bagitahu budak² opis aku tau....sebab benda nie senyap² je tau...hahahaha...

>>>Kejadian terbaru masa tengah update entry nie - dapat jugak advance raya....alhamdulillah.....syukur alhamdulillah....dah ada dalam tangan aku...

~ zura ~

15 comments:

.: iEyLa :. said...

ermm..kan betul..da agak dah...hihi
ni bukan ceria je..super duper ceria lah..hihi...
beg coach satu!!!!

chugie said...

wah.. best tu dpt duit raya.. aku pun tengah menunggu ni ra.. hope juga dpt duit raya mcm tahun2 lepas.. ngehhhh.. :D

ieda said...

tahniah dik walau akak x tahu ape2 cer .. tapi cam tahu jer .. teka2 nie .. dpt bonus yaaaaaaaaa

yehaaaaaaa leh belanja akak :))

krole said...

wuah krole tumpang gumbira wak~

Ya ALya said...

tahniah....bestnyer.......

cikguden said...

tumpang gembira jugak. hehehe

Qaseh dalia adelia said...

belum raya dah dpt duit raya .. best lah hee

deqlis said...

wah!! best nyerr...:-) selamat hari rayer..:-)

zh-ena said...

advance aku dpt dah abis gak ari isnin tu hehehehhehe
advance mmg tak cukup la

Ardini Humaira said...

dni nak duit raya gak.. sobsss

shameel Iskandar said...

bestnya dpt cuti awal. sy start cuti esok.

Yang ayat terakhir tu, rasa2nya zura dpt bonuskan. bestnya, tahniah2

アヌム ちゃん said...

oo best2 kalau boleh start cuti lagi awal..hope bos tak tarik balik la ye..

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dah dapat advance..Leh beraya dengan happy la camni :-0

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdri.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

[sutera kasih] said...

wahhh dpt duet raya ke kak?nak jgk hehe