Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 12, 2011

Aku Jeles Dengan Sorang Blogger Nie

Assalamualaikum.....

Aku jeles sangat dengan bakat yang ada pada Dla...Dla nie pandai lukis gambar katun...aku suke masuk blog dia kalau ada lukis²....dengan itu aku pun rase teruja nak cuba melukis macam Dla walaupun aku tak pandai sangat....

Macam² lukisan Dla penah post kat entry blog dia...buat aku kagum dengan bakat dia...aku bukan dengki tau atau nak meniru Dla...tapi aku pikir...kalau orang lain boleh buat...aku pun mesti boleh buat....

Kat bawah nie lukisan pertama aku guna paint...macam selekeh je jadinya...hahaha...tapi boleh lah erk..nampak lah jugak muka ppuan nie tengah tersenyum....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aku hadiahkan pada korang kawan² aku...hahaha..sapa lah yang nak lukisan buruk nie...
Blogger Templates

8 comments:

@e_da said...

heheh cute juga.. kreativiti setiap org masing2 ada kelebihannya

d_LA said...

huhuhu, terblushing tetibe saye...dla dlu pun x pndai gak, mule2 pndai lukis org lidi je..hahaha..gune paint jugak..tp org kata practice makes perfect, lame2 okelah sikit dr dulu..comey ape zura lukis 2 siap ada mole lg..

thanx zura..rajin2 practice tau^^

ieda said...

haaaaaaaa
nak terjah nie :)

[sutera kasih] said...

comel la tu kak hehe
kak, ada sorg blogger ni pun comel2 jek kartun dia lukis, akak terjahlah kat blogAIN ZULAIKHA :)


FIRST INTERVIEW, AWAK DAH?
SAYA TAK SUKA PANGGILAN HANGIT!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ok la tuh... nanti lama² terel la.

p/s: zura x jadi lah yg nuffnang tue. kwn kina tue dia register blog no.2 tue guna email yg lain. bukan email yg sama. so dia register asing² la masa tue. sebab tue ker?

Zura said...

kena rajin kina...

Redbloodsnow said...

tu dia ek yg lukis kak? aaa zie pun nk turut jeles lah. sbb if tgn zie ni yg melukis, sumpah cam budak tadika..hahaha

so jelesss gak! titik :P

Zura said...

hahaha...jgn jeles2 zie..