Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, May 3, 2011

Tunggu Hadiah Sampai Kat Korang

Assalamualaikum.....

Lega hati aku bila aku hampir dapat melunaskan niat aku....aku nie kalau terdetik sikit je aku mesti tunaikan melainkan ada aral....kalau aku tak tunaikan hati aku tak tenang...so aku ada beberapa hadiah nak bagi kat member blogger.....

Aku bagi adalah atas sebab² tertentu....ada yang aku buat kejutan dan ada yang dah tahu sebab yelah...kena mintak alamat so orang tue tahulah aku nak bagi something kan....insyaAllah...esok aku poskan ye pada siapa yang terima....

Dapat agak tak apa isi dalam....tak yah agaklah..tunggu je lah sapa yang dapat...kot kot dorang nak buat entry ke...hahahaha...perasan....

Note aku tampal kat kotak je...senang...tunggu ye pada sapa yang dapat nie...tapi sebelum tue nak say sorry sebab lambat tunaikannye....
Blogger Templates

6 comments:

Myra Jay said...

Wargghhh terunjanya cheq...heheee..

Thanks ye Zura..hehee, mcm la ada nama dalam tu kan.. Tapi!!! Ada kan???hehee

**Mode perasan jap**

A N A K - A N A K K U said...

aku dpt x ra???huhuhhu hahahahah hihihihih heheheh huahuahuahua

Zura said...

jeng jeng jeng...tungguuuuuuuuu ye MJ

Zura said...

ko jgn nk perasan ye mah..

amal said...

wah wah wahhh.. adakah ini sebabnya zura mintak alamat aritu?? *perasan jap* karang nak check mailbox lah hihihih

Zura said...

check nti ye wani..