Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 19, 2011

Nur Kasih The Movie Kat Pawagam Deh

Assalamualaikum...

Suka tengok Tiz bergandingan dengan Remy..sweet couple gitu...

Korang...hari nie dah 19.Mei....tahu tak ape jadi pada tarikh nie....Nur Kasih the movie dah menjengah pawagam lah korang...nak tengooooooooooook....masa cite nie kat t.v...tak penah missed tue...pukul 9 hari jumaat dah lekat kat t.v...tak sapa boleh kacau...

Ingat lagi kakak aku sampai perli² aku sebab suka nau ngan cite nie....last-last dia pun ngadap sama...siap print lagi full version...oleh kerana dah tengok the series so mestilah nak tahu sambungannya..sapa nak belanje aku tengok cite nie...aku belanje korang popcorn...

>>>Bila lah dapat tengok cite nie...HANYA di pawagam je..no astro first k...so jangan beranganlah nk langgan di astro first...hehehe...boleh tahan jugak suara Tiz nyanyi OST Nur Kasih nie...
Blogger Templates

28 comments:

d_LA said...

cni xde panggung...tgu kuar dvd atau download jelah nt..hehe

.fariza. said...

pakat terpendam tu.

Joy said...

x ada kat astro first? tp mmg dah plan dgn geng opis nk tgk sama2..

Rtp Farra Arisha said...

citerrrr ni tgh hottt skrgg...

A N A K - A N A K K U said...

hahahaha xde kat astro first ,ade kat lanun cetak rompak...hahahahahahahahahahah

@e_da said...

harus nak tgk citer ni... fav tu.......

PrincessHaNako said...

Sal pun xsabar gak nk g tgk filem Nur Kasih nie kt pawagam.. peminat setia Nur Kasih nih...hehe

Ezzah samsudin said...

jom2 g panggung...

Myra Jay said...

Tingin gak nk tengok :)
Tp skg nie xupaya lg :)


Jom Cuba "Ayam Goreng Rempah…"

sarah mohamad said...

jom tengok sesama nak?

ieda said...

aah cam special je cite nie .. kat pawagam je .. x der kat astro jugak .. ermmm strategi nie ekekek :)

Redbloodsnow said...

zie lom lg gi tgk citer ni kak.

[sutera kasih] said...

tak dpt nk tgk hoho

zh-ena said...

yea ker tak kuar kat astr01
baru jea nak tgk kat astr0 nnti

Zura said...

tunggu dvd lah dla..

Zura said...

pakat terpendam ape fariza

Zura said...

kitorg pun sama joy..pakat ramai2 nie..ntahlah jd ke x..

Zura said...

yup arisha..tue yg xde kat astro first tue..

Zura said...

lanun mmg aktif mah.

Zura said...

samalh e_da..

Zura said...

wow...sal pun peminta nur kasih jugak..

Zura said...

jom ezzah..terjah panggung

Zura said...

rest dulu myra..itu yg penting..

Zura said...

serius je bunyinye sarah..hehe

Zura said...

biaselah kak..nk buat kutipan meletup kot...

Zura said...

akak pun blm nengok lg zie..tgk plan nie..

Zura said...

asal yan..???

Zura said...

xde ena...cite nie cm special sikit..hhe