Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 12, 2011

Dapat Cenderahati

Assalamualaikum....

Sedap kan air limau asam boi nie...kalau dulu aku tak reti nak minum air² jenis macam nie...tapi sekarang baru aku tahu nikmatnya minum air sebegini....memang nikmat bila air nie meluncur laju ke anak tekak...ada masam²...ada masin²...ada manis²....

Tangan mak aku tengah godeh ape ntah kat air aku tue...nak asam boi lah tue....

Sebenarnya nak wish thanks kat member aku sebab bagi aku sourvenir nie haah...baru² nie dia pegi bercuti ke Bandung...sungguh beruntung dia tidak melupakan temannya ini...hehe...comey sourvenir nie tau....


Blogger Templates

8 comments:

Joy said...

my fav drink: apple juice + asam boi! yummmy...

Thiena said...

air tu best! :)

Redbloodsnow said...

psstt...best kan bila member gi holiday. dorg still tak lupakan kta. tnda dorg mengingati...bg surbvinier :)..hikss

oh ye kak zura, special entry for u ---> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/05/dapat-suprise-gift-dari-kak-zura-aww.html

Zura said...

sedap thiena..meh kite buat sama2...

Zura said...

sedap jugak tue joy..

Zura said...

tue lah zie..sbb tue bile turn kite plak..jgn kite lupekan drg plak...

[sutera kasih] said...

kwn yg baik always tak lupa kt kwn yg dsyg :)


ASAL AWEK CUN JE, MATA KAU TAK KELIP!!
FIRST INTERVIEW, AWAK DAH?
SAYA TAK SUKA PANGGILAN HANGIT!

Zura said...

hehe..gilir2 lah yan...sapa yg pegi bercuti of coz ada hadiah tuk mber...