Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, May 4, 2011

Aku Doktor Cinta

Assalamualaikum....

Saje je tengok keyword tuk ari nie...bila tengok key putus cinta tue aku terasa cam aku nie doktor cinta pulak....kehkehkeh....ramai jugak yang sedang putus cinta dan memerlukan ubat....ape pun yang penting motivasi dalam diri....

Semoga korang berjaya mengawal emosi putus cinta.....
Blogger Templates

11 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Ramai nak cari tips ke ape tu..hehee..

Miecyber said...

Nak minta khidmat nasihat leh tak?

Zaman Kegemilangan Islam

Myra Jay said...

Hehee, Zura ada citer pasal cinta2 nie tu yg lekat keyword di situ..hehee.. Kalau Doktor cinta pun pe salahnya kan :)

.: iEyLa :. said...

erkk...dr.cinta...
saye nak tnyela..saye rase saye nk bercinta tp xde calon..
camne ek??hihi

Nida said...

putus cinta memang menyakitkan.. namun ia mengajar untuk kita lebih matang..

chewaaaaahhhhhhh, berfalsafah pulak kak Nida ni..hehe

Ardini Humaira said...

heheh cepat wat tips cinta banyak2 kak :)

Redbloodsnow said...

Hahaha..mmg sah akak doc cinta :P

tieykah said...

nak tips jugak boleh?:)

Sharinginfoz said...

memang susah nak hadapi masalah cinta ni

Arief Arf said...

blog putus cinta ke ni?
ahahaha X)

Miss Meen said...

kadang2 bukan putus cinta tapi sedang meraj0k hati kekkee
Macam kite jee
Hihihi =P