Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, February 16, 2011

Tahniah Zie Dapat Baby Girl

Assalamualaikum....



Comel tak baby girl nie....anak sapa lah nie kan...hehehe..ehsan gambar dari Imah....nak transfer gambar dari h/set tapi bateri aku plak abis...so terpaksalah cilok gambar dari kawan aku nie haa...inilah anak Maulidur Rasul...

Di lahirkan di muka bumi Allah nie pada pukul 12.37 a.m pada 12 Rabiulawal 1432 bersamaan 15.02.2011....berat baby 3.3 kg...Zie bersalin normal...alhamdulillah...dapat jugak dia bersalin normal...bertambah lagi anak buah aku...hikshiks....

>>>Ktorang (aku & Imah) ada sediakan nama untuk anak Zie tapi tak tahulah nama mana yang terpilih...hehe...
Blogger Templates

24 comments:

A N A K - A N A K K U said...

a'ah kan ra, dpt hadiahkan nnt...hahahah x sabarnyer

wahida said...

alolololo...comelnye...rasa nak kiss je...
ah bestnya kalau akak pun dpt bb girl....

Aida said...

alhamdulillah~ selamat dah~ semangatnye anak chugie nih~ macam bb dah 3 4 bulan.. sampaikan salam tahniah buat chugie sekeluarga ye..

Joy said...

putih nye baby gurl ni...

saya_arief said...

hensem.
:D

LyNn HaMzAh said...

comeynyer baby...suka lynn tgk...

ieda said...

tahniah zie ..
uihhh cumeinya .. teringat time zahrien dulu , muke dia merah2 menyala mcm udang kena bakar .. :))

d_LA said...

comeynye..bestnye ada anak..tahniah tuk beliau ^__^

Redbloodsnow said...

EHS...HEHE..TERPERASAN ZIE KEJAP TD TAW KAK. INGATKN ENTRY UTK ZIE...NGEHNGEHNGEH :P

AngahSayang2314 said...

wah untung la..anak maulidur rasull apa pun salam mulidur rasul

maszmadi said...

eee bestnyer chugie dah dapat baby baru..... masz tumpang seronok..

Faryza said...

comel nye anak dia.. cam muka mama dia laa..cute..

Zura said...

hadiah ape mah...xfhm..

Zura said...

pe lg kak...usaha...haha

Zura said...

insyaallah ye aida...akan d sampaikan..

Zura said...

a'ah...lg putih dr yg first...

Zura said...

bkn hensemlah...tp cantik...

Zura said...

zura pun suke tgk baby tecik2 cm nie...

Zura said...

uish kak...dh besar sure putihnye tue..

Zura said...

dla bile lg...hehe

Zura said...

zie thn depan kot...hehehe..

Zura said...

tuelah...sama tarikh lahir dgn rasulullah...

Zura said...

a'ah masz...itu pun jangka hujung bln...

Zura said...

yup betul3x..ikut umi dia punye muka...