Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, February 14, 2011

Lagu Baru Merrygolyrics

Assalamualaikum.....

Pict from google...

Sapa Dadali...??aku baru nie kenal...penyanyi dari mana pun aku tak tahu....baru nak berkenal...tapi lagu Disaat Aku Mencintaimu memang best...memula kawan aku cakap "bestkan lagu dadali"....

Terus aku buat icon blur..."sapa dadali"...kehkeh...memang aku tak kenal langsung...bila dah member cakap lagu dia best terus aku cari kat u tube lagu dia...bila dengar terus jatuh cinta tingkat 20...1 juta pageviews...

Blogger Templates

12 comments:

chugie said...

apesai aku x kenai die ek?

d_LA said...

taw lagu ms dgr lagu ni kat blog aizul marcello n irene nadia tu..bestla jugak

Joy said...

ok. dah dgr dah. sedap! touching aja ;)

Redbloodsnow said...

zie lagiiii lak tak kenal ngan dorg nih. jarang dgr lagu dah skrg nih kak..hikss

ardinihumaira said...

first time dni dengar band ni :)

Zura said...

aku pun xkenal zie...hehe...meh kenalan dgn ini band..

decrewz said...

lagu ni memang heart feeling.. Aritu ada blogger letakkan background musik lagu ni, bila tanya, dia pun x tau lagu ape..ades.. carik punya carik barulah jumpa..

Zura said...

nasib dla dh pnah dgr...so xdelah terkujat sgt...

Zura said...

sedih joy...di tinggalkan kekasih...

Zura said...

hehe...akak plak zie..kalau dlm bilik radiolah peneman...

Zura said...

tp drg nie letak nama band ikut dan je kan dini..xde pun nk tip topnye band...

Zura said...

cari kat u tube je decrewz...insyaallah dapat...