Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, February 22, 2011

Mata Hitam Bertukae Ke $$$$$$$

Assalamualaikum....



Sejak dua menjak menyertai heartbeat nie...$$$$$$$ (kira ada bape ringgit sign tue) pun cepat nau jalannya....click banner je terus dapat sen..RM0.04...walaupun sikit tapi kalau sehari orang click banyak² tak ke dapat cecah hinggit².....

Berlainan ngan hari² sebelum nie....selalunya aku bergantung pada click banner je...itu pun kalau ada orang sudi click....baru lah sennya jalan...tapi bila tengok ada naik RM2 kat coloumn refer friend to register....alhamdulillah....

>>>Aku click korang nya HB jugak tau tapi aku click senyap² je...
Blogger Templates

12 comments:

saya_arief said...

belom sampai seru ag nak join heartbeat.
:D

atty's said...

Sama lah ngn kty..kalo masuk blog yg ada hb..pun kty klik je..

jom kita klik2 ye..

ardinihumaira said...

bestkan HB ;)

sahromnasrudin said...

wah!!! untunglah..saya singgit pun tak cecah lagi heheheee

Zura said...

sbb nuffnang dh byk $$$ erk arief...

Zura said...

kena ade kempen klik HB nie kty.....hehe

Zura said...

a'ah dini..best sesangat

Zura said...

xpe nti sy tolong klik kan erk sahrom...kena tolong menolong...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

walaupun kina x de HB kina nak KLIK² kat sini. nak bg duit nan hado la kan. cara nie lah dpt bg. miahahahaha....

Zura said...

thanks kina..hikhik..

Redbloodsnow said...

zie kan kak zura. stillll lg blur² dgn heartbeat taw. tak effect nuffnang ker ek? :D

Zura said...

akak pun mulenye ragu2 jugak nk join tp bila tgk ramai yg ckp xeffect pd nuffnang...tue yg join jugak tue...