Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, February 10, 2011

Views Kosong Tapi Uniques 26

Assalamualaikum....

Malu nak tunjuk uniques yang tak seberapa tapi kalau aku punya dah beribu raban uniques aku show kan erk...hihihi...ntah bilalah agaknya...berangan jelah...

Tengok nuffnang tadi...ada satu hari masa raya china bahagian views visitor kosong...ada jugak aku baca beberapa blog yg mengeluh sebab nie...mungkin kesilapan teknikal kot...aku pun tak terkecuali kena....mungkin ramai jugak yang kena....

Tapi bila tengok je tadi views visitor 0 tapi total uniques ada plak....hehe...cam ne tue nak jawab....bagi aku yang punya visitor tak seberapa memang agak memberi effect besarlah....sebab setiap uniques tue berharga pada aku...

>>>Setiap system tak sumenye sempurna...
Blogger Templates

10 comments:

wahida said...

dear, sampai sekarang akak still confuse antara view dan uniques...boleh terangkan x? akak benda ni mmg lembab la...hehe...

atty's said...

kty nya blog lagi ler..

zamz said...

hehe boleh plak camtu ek..boleh masuk pelik tapi benar nih

Redbloodsnow said...

zie pun same gak. rasanya nuffnang nyer system down tuh kot. ramai blogger yg kena 0 UV pd ari yg sama..huhu. rugi rugi :P

Zura said...

hehehe...sy pun xbape th kak ape itu views ngan uniques...hikhik..tp sefahaman sylah erk..kalau salah..salahlah info sy nie...mungkin views adalah pengungjung org ke blog kite n uniques plak org yg klik iklan nuff kite..rase2nyelah...

Zura said...

ayat tergantung tue kty...

Zura said...

rase2nye dpt rating tinggi x zamz...hehe

Zura said...

tuelah zie..memule tue xdelah ambik pusing sgt tp bile pk bende tue sgt berharga brlah dok pelik...

ardinihumaira said...

samala dni punya pun 0 gak sobss

Zura said...

maknanye sume org pun samalah tue...