Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, February 16, 2011

Rasa Puas Hati Jugaklah

Assalamualaikum...

So far aku berpuas hatilah ngan blog aku nie...banyak benda aku belajar dari tutorial kawan² blogger...ada jugak tuto yang buat aku give up nak buat tapi bila mood mencuba datang aku kuatkan azam untuk lunaskannya....


Macam header aku tue sebenarnya tak de lah secantik header korang yang lagi cun melecun tapi aku BANGGA bila aku dapat buat sendiri...tayang muka sendiri...kahkahkah....hasil tangan sendiri....

Macam auto cbox tue pun aku belajar dari blogger Emieysandra...yang nie pun penah buat aku putus asa nak buat....tapi akhirnya aku berjaya jugak selesaikannya...walaupun word CHITCHATBOX tak cun tapi hasil tangan sendiri....hehe...


Nama² pengomen nie pun lagi satu hal...memang give up jugak mulanya....tapi aku gigihkan diri menyelesaikannya....pada yang dah buat bagi mereka "kacang je"....macam aku sekarang nie..."kacang je buatnya"....hehe...tak tahulah cam ne dulu buat asik tak jadi....

>>>Walaupun blog aku tak seindah rupa tapi aku berpuas hati dengan deconya...yang penting pada aku adalah hasil tangan sendiri....
Blogger Templates

10 comments:

ardinihumaira said...

ngeeehehe.. tetiba namo tuh besau.. lariksssss

Ati Masrif said...

salam kenal,

usaha pasti berjaya..

tapi kita malas betui nak usaha tu..hihi

336 ^___^


Jom baca: Tag Dari Tok Dukun

Lovely Bella said...

dlu aku rajin aa godek2 blog.. skang rase cm semak plak.. prefer simple ckup. x yah pening2..

atty's said...

Kalau rajin godeh2 pasti berjaya..

Redbloodsnow said...

haha..a;ah kan dni. namo ko je yg besau menyerlah tuh..kehkehkeh

Zura said...

tp org nye kecik aje...

Zura said...

salam kenal juga ati..

xpe usaha bile dh rajin ye..

Zura said...

kalau rajin je bella br godeh2...kalau x haram hukumnye nk godeh2...

Zura said...

betul kty...sbb tue jgn putus asa kan..

Zura said...

akak rase nama dini memana blog pun jd besar sbb rajin nau bw n comment...