Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, February 18, 2011

Blog BH Di serang Malware

Assalamualaikum....


Malas nak edit gambar atas nie....masih ada lagi blog kengkawan yang di serang malware....ini yang sempat aku print screen...blog Bidadari Hijau a.k.a BH...sebenarnya masih ada lagi beberapa blog yang aku tak boleh masuk....

>>>Bila jadi cam nie...rasa tak syok nak blogwalking....
Blogger Templates

6 comments:

ardinihumaira said...

kak.. hari tu blog dni kena malware sebab blog noie... huhu

b a m b a m ' s said...

betol betol betol.. =_='
mood nak blogwalking down gara2 takut antu malware...huhuhu

pak long said...

salam...
cam saspen kan nak masuk..sebenarnya boleh masuk kat blog tu..tapi saspen la mana tau ada kutu yg ikut masuk sama...naya kan..

Zura said...

ye ke dini..erm..

Zura said...

ye la CB...kang xpsl2 blog kite seklai kena jangkitan tue...

Zura said...

baik xyah masuk pak long...xpsl2 je kang...