Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, February 1, 2011

Patutlah Macam tak Meriah

Assalamualaikum....

Aku lupa hari nie hari wilayah sebab aku kena keje....hehehe..patutlah aku rasa dunia blogging macam tak meriah je ari nie...banyak kawan² area KL bercuti dan mungkin akan sambung cuti sampai ke esok....

Tapi banyak jugak kawan² yang lain pun sambung cuti...cutilah korang...aku tak jeles ye...hehehe...sebab aku suka bekerja...kahkahkahkah.....pape pun korang mesti balik kampung kan...selamat pergi dan sampai...

SELAMAT TAHUN BARU CINA
Blogger Templates

12 comments:

~ain said...

hahhaha siap mention, aku tak jeles tu tak tahan tu.. hahahhahh

Saya pun tak cuti, zura.. Kerja-kerja.. Esok last kerja.. Lepas tu cuti muti... lalalala wpun cuti kita tak selumayan org lain, tapi redho laaaa....

ardinihumaira said...

yeay nak cuti :D

Cikgu Den said...

kita ngah cuti...

Ya ALya said...

heheheh...entah2 zura jelous kot tak dapat coti.....

donny said...

hai Zura,
Ramai yang sudah balik kg,saya tidak balik,kerja CNY ni..

d_LA said...

tol tu, blog suram je arini kan..dla keje tp bz, mlm baru smpat skodeng..hehe

bidadarihijau said...

ade bau jelez kat sini..ahahaha

sahromnasrudin said...

HARI NIE AWAK KERJA KE?? ke terus cuti hehehehee

A N A K - A N A K K U said...

hahahahaha...ayat ko tue x leh blah lah ra.....semua org perasan y ko jelez...hahahahahah

Zura said...

xde jeleslah kawan2...hehhe...tp cemburu je..hihihihi...

tapi sian pada Dony sbb kena keje CNY...

ko perasan jgak ke mah..hihi..

hari nie still keje lg lah sahrom..last day...esok start cuti direct 4 hari...bestnye lah..

saya_arief said...

asal orang kelate xcuti pown..
hahaha.
selamat bercuti pada mereka yang bercuti.
;D

Zura said...

kalau tukar nama wilayah kelantan...mungkin cuti kot..