Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, February 22, 2011

Idam Ayam Goreng McD Dapat.....???

Assalamualaikum....

Semalam aku dok ngidam ayam McD....entry nie.....sekali baru je dok abis update entry pasal tue...tetiba ade pakcik kat opis aku nie bagi aku bungkusan nie...kertas bungkusan McD....ffuuuhhhhh...masa tue ucap syukur sangat....

Dalam kepala otak aku dok terbayangkan 2 ekor ketul ayam goreng yang aku idamkan tue...dok menari² dalam paper bag tue....lepas jugak ngidam aku walaupun aku agak² je isi dalam paper bag tue...


Paper bag nie comel..aku simpan buat koleksi.....nak tahu isi dalam nye....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Lain dari sangkaan aku.... :(...tapi alhamdulillah...ada jugak orang nk belanja kan kan kan kan...

Ape beza sos cili kat atas nie...KFC tak kuarkan kan sos cili sendiri ke erk macam McD...

Sorrylah...terus ngap pada pukul 0915 malam...hehehe....
Blogger Templates

8 comments:

Redbloodsnow said...

hehehe...takpe kak zura. lenkali dpt ayam mcd la..hikss. adehh! zie lak yg jd ngidam ayam mcd :( :P

atty's said...

dapat burger free ..

Arief Arf said...

warghhhh lapar pulak tengok burger ni
X)

Zura said...

hahhaa..insyaallah zie..kena jugak cari nie...dh terliur sgt dah nie...

Zura said...

a'ah kty...burger free...

Zura said...

erm...g cept beli di mcd berhampiran anda..hehe..

ardinihumaira said...

ehemmm ehehmmm nanti lanje dni taw hehe

cikbedahlaser said...

uihh seronok nye ade org belanja..

tp..bukan ke life tu satu sykt dgn kfc...