Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, February 16, 2012

Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum.....


Jutaan terima kasih pada nuffnang yang bagi aku satu BE...sungguh terharu sebab aku sekarang nie dah jarang² nau nak mengupdate aku punya blog....mood tak bape nak ada la sekarang nie...sungguh betul diri aku nie....terabai dah blog nie...

~ zura ~

13 comments:

.: iEyLa :. said...

most welkem..
pasni rajin2 update ek.. (en.nuffnang suh saye jwbkan..)

@e_da said...

congrats!!

~AmyLiana86~ said...

tahniah kak..rezeki akak tu..heeh

Mie Hishamuddin said...

waahhh..congrats!!

oya said...

ok la kan kak..kite pun nk terima kasih kt nuffnang.. ;)

dhiera said...

best ye.. dah ada 2 BE. saya dapat 1 BE je. sobsob

Liza Razak said...

kalau rajin update..mesti dapat lagi byk :)

Nida said...

wah..boleh open table ni :)

Myra Jay said...

Myra dah 2 bulan takde BE kak tahniah ye kak :)


p/s : Kalau sudi jom tolong Myra boleh?
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

zh-ena said...

rejeki tu eheh

Ardini Humaira said...

bertuahnya akak :D
dni dari last year tak dapat2 BE... sobss

bidadarihijau said...

nak jugakk...BH dpt 1 je BE..sobsobsob

[sutera kasih] said...

bestnya akak dpt BE..nuff x nk bg sy BE lg dh huhuhuhu


akak p mana x update2? huhu