Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, February 1, 2012

Boleh Tak Aku

Assalamualaikum....



Boleh tak aku tak nak follow orang yang dah follow aku

Boleh tak aku tak balas komen² member yang baik hati bagi komen

Boleh tak aku malas nak singgah baca entry korang

Boleh tak aku tak nak komen entry korang

Boleh tak korang jangan marah aku atas sebab² di atas

Terima kasih sebab tak marahkan aku ye sebab aku sedang semangat nak menanguk ke umah korang

~ zura ~

6 comments:

atty's said...

boleh je zura..
kty pun hanya balas komen yg berbentuk soalan je..

ieda said...

boleh tak zura jgn banyak cakap ..
buat je ikut naluri ekekeke ;)

Den said...

ala..xkisah..mana-mana pun ok kan..

zh-ena said...

ikut kita la kan..tapi best apa, apa yg kita coretkan ad yang membacanya

Puan Kutu said...

boleh jer..blog kita sukahati kita la kan.hehe..

Miss Meen said...

hihihihi...
kadang kadang kita pun ada mood macam tue..
Tiada masa nak blogging..
Tapi kalu ada masa maun tak tido satu malam heheh