Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, November 21, 2010

New Readers Merry Go Round

Assalamualaikum....

Ini adalah pembaca blog aku yang appear dalam akaun nuffnang...erm...ada banyak jugak pembaca baru...pembaca lama pun ada jgak yang masih setia bertandang....tapi ada seorang yang sentiasa ada dalam listing nie...Dini...thanks Dini jadi pmbaca setia blog akak nie....





Yang baru dan yang lama...terima kasih sume...






Free Signature Generator

16 comments:

Asrol Mania said...

wah... aku ada la... hehehehe... nama opsbuddy tuh... whoaaa.... bangganya... hakhakhak...

Jom kita buat logo tangan untuk bantu kanak-kanak. Stop Child Abuse

Zura said...

opsbuddy n asrol mania...beza...hehe

Asrol Mania said...

Eh.. betoi la.. tapi gambar sama kannn................

Zura said...

nasib gambar sama...okey di terima...hahaha..xperasanlah gambar tue..nasib baik inform...

Asrol Mania said...

wah.. lagi skali bangga.. ntah pape.. leh bangga balik.. hahahahaa....

Zura said...

pape jelah asrol..jnji boleh bangga balik...haha

~ain said...

apesal nama ain tak de? sedih... padahal diriku reader merry go round tau!

Zura said...

dia ada masa dia ain..

ardinihumaira said...

dni dah 3 hari tak dapat tengok nuff. tenet dni gila. huu

Zura said...

dah daftar kat tanjumg rambutan ke dini...

Redbloodsnow said...

hehe...dini mmg best. rajin aje die blogwalking :)

Zura said...

a'ah kan...sgt friendly...

♥CIK SHA♥ said...

eh2??saye pun ade jugakk..hehe..

Zura said...

ye sha...muke yg jelita tue sha lah...sapa lg...

Joy said...

terima kasih jugak jd my reader ;)

Zura said...

sama2 joy...