Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, November 15, 2010

Hari Menghias Rumah Sukan

Assalamualaikum....

Sabtu lepas aku ada bgth korang yang baca blog aku nie lah kan...yang adik aku Wiyah ada sukan sekolah tadika dia...Tadika Kemas Minda Ceria...so ari sabtu petang mak bapak di minta hadir untuk menghiaskan khemah rumah anak masing²....

Memula tue malas nak pegi sebab bila dah makan sure mata nie nak tertutup rapat kan...tapi kena plak bebel ngan adik aku Ceah...dia cakap jangan jadi lidah bercabang...hehehe...rehat sekejap pastue siap² pegi....



Nie masa sampai...tunggu kat bawah sebab kitaorang yang datang paling awal...


Yang tepi sebelah kiri tue Wiyah...tengah Syamil adik sepupu belah bapak aku...drg nie sebaya...rumah sukan pun sama biru...yg kanan nie plak anak buah sepupu aku...


Dua orang nie anak abang aku yang sulong...dok sibuk nak ikut...


Haah..nie dh sampai kawasan sekolah...ape lagi keje budak 2 orang nie berambat je...berlari²...memanjat...



Free Signature Generator

6 comments:

Joy said...

budak2 mmg suka kalu ada hari sukan...kita pun kan dulu2 time sekolah pun sama ;)

mahira oya said...

smngt sukan....

ardinihumaira said...

dni dulu pon cemtu. hee

Zura said...

ye lah..klau bdk aktif lg suke bersukan..

Zura said...

semangat2...kena ada semangat oya..

Zura said...

bestkan dini time dulu2..