Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, November 6, 2010

Churp Churp Tanpa Twitter

Assalamualaikum...


Cute pulak tengok maskot churp churp nie...

Ape itu churp churp...aku pun tak tahu sangat pasal bende alah nie...tapi virus churp churp nie semakin menular di kalangan blogger-blogger....aku pun terasa nak jugak tapi aku baru je terminate kan akaun twitter aku...hehehe...

So lupekan lah...tp kalau aku betul-betul nak boleh je..create balik account tue kan...sebenarnye aku jenis tak reti nak handle banyak akaun...dulu aku ade akaun Tagged, Friendster, Twitter tapi sume aku dah delete...so aku concerntrate pada FB je lah...

>>>Tengoklah nanti...kalau aku nak buat aku create baliklah akaun twitter tue...erm...boleh tak join churp churp tanpa akaun twitter...???




Free Signature Generator
Free Signature Generator

16 comments:

mama wanie said...

cemana fungsi benda alah ni yer?
dah buat semua tapi tak tau gune...ehhehehe

mama wanie said...

jom tukar2 link nak..?

kesehaRian Ra-Kun said...

kunjungan akhir pekan ^^

Zura said...

mama wani..ntah...sy pun xreti sgt bende alah nie..

Zura said...

boleh aje tukar2 link..

Zura said...

kunjungan akhir pekan..??erm..

♡ Sutera Kasih ♡ said...

kak, sy baru nk tanya soalan yg sama..blh x join churp2 tu tnpa acc twitter??huhu xreti tweet2 ni

~aSHa~ said...

akak lupa pword twitter...ehehehee lg parah ni...

Zura said...

tuela..klau boleh dh lama buat..

Zura said...

lupe pword twitter??erm..xdapetlah nk nolong..

Lovely Bella said...

aku plak malas nak buakak acc ape2 stakat nih blog jerk. hehehe

Joy said...

baru ada create acc. twit..twit..tp x tau nk twit apa.hehehe..churp..churp lak tgh study how's it work...

ardinihumaira said...

dni jarang mengendap akaun ni kak..huhu veri malas :'( tapi nak masyukk.. haihhh apo nak jadi la dni ni

Zura said...

baguslah tue bella...senang ngadap satu je kan..

Zura said...

study joy...jgn studo sudah...kena belajar tue...

Zura said...

a'ahlah dini nie..ape nk jdlah dini nie...ish ish ish...nk kena rotan ke..