Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 23, 2010

Bear Yang Tomey

Assalamualaikum.....

Sangat tertarik pada bear comel nie...aku dh kecek² adik aku Ceah tapi dia tak bagi...dia cakap tue kenangan ex-boy dia bagi..ceh...dia buat key chain kat hset dia...hari nie dia temankan aku sebab charges motorola dia rosak...so dia suruh aku try charge dalam kete....


Ala tomey nye...


Nampak macam bear nie senyum je...hehe..gilerrr....



Free Signature Generator


14 comments:

Joy said...

mmg comel.. 1st tgk pic td. igt teddy bear yg besar tu..rupa nye yg blh buat as a key chain ;)

ardinihumaira said...

sies comelllllll :D

Zura said...

yg kecik nye..tue yg tomey tue joy..

Zura said...

sapa comelll...akak ke..??(muke terpinga2lah konon...)

AngahSayang2314 said...

uitt minat pada bear yer... hehehee

Zura said...

bear kecik je angah...yg besar2 xminat..takut...

nazihahisa said...

laaa ingat bear besar td.. hoho

shi3la said...

hahaha..comell..:)

salam kenal yerk,salam singgah dan salam bersalaman..:)

Zura said...

ish bear kecik je...

Zura said...

salam knal jugak shila..

mahira oya said...

mmg tetomey..corak LV lg..kelerz k.zura..

wahida said...

alalalala...tomeinyer...

salam kenal...saya dah follow, kalau sudi, follow me back k!!

Zura said...

tuelah sungguh comel...tp bkn sendiri punye...

Zura said...

salam kenal juga..tq follow me..nti kite follow u back k..